پیام سپاهان
شهرداری اصفهان برای ویژه برنامه‌های اعیاد شعبانیه در کنار هیئت‌ها و مجموعه‌های مردمی است
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 14:04:31
پیام سپاهان - مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور هیئت‌های مذهبی و مساجد گفت: شهرداری اصفهان در راستای تسهیلگری و ایجاد شرایط مناسب برای اجرای هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های مساجد و هیئت‌ها به‌مناسبت اعیاد بزرگ شعبانیه، همچنان در کنار مردم و هیئت‌های مذهبی خواهد بود.
محمدعلی خبوشانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تقارن آن با ایام الله دهه مبارک فجر با اشاره به برگزاری گسترده جشن‌های این ایام در سطح شهر اظهار کرد: شهرداری اصفهان در راستای گرامیداشت این مناسبت، علاوه بر آذین‌بندی گسترده و متفاوت معابر و نقاط مختلف شهری، اقدام به برگزاری ده‌ها جشن در محلات مختلف کرده است.
وی با اشاره به نقش پررنگ هیئت‌های مذهبی و جوانان شهر در برپایی جلسات جشن و تعظیم شعائر دینی افزود: در روزهای اخیر، در جای‌جای شهر اصفهان شاهد برگزاری مراسم جشن از سوی هیئات مذهبی و مجموعه‌های مردمی بوده‌ایم که با شور و اشتیاق خاصی این ایام را گرامی می‌دارند.
دستیار شهردار اصفهان در امور هیئت‌های مذهبی و مساجد با اشاره به حضور «علی قاسم‌زاده» در بعضی از این مراسم تاکید کرد: ایشان ضمن حضور در جمع مردم و هیئت‌های مذهبی، از نزدیک در جریان فعالیت‌های آن‌ها قرار گرفتند و ضمن عرض خدا قوت و تبریک، حمایت مدیریت شهری از این برنامه‌ها را اعلام کردند.
خبوشانی گفت: شهردار اصفهان از یکی از هیئت‌های قدیمی و اصیل شهر که در مرکز اصفهان فعالیت دارد، بازدید کرد و از برنامه‌های آن‌ها برای برگزاری جشن نیمه شعبان مطلع شد.

پیام سپاهان

وی با اشاره به اهمیت ویژه عید بزرگ نیمه شعبان در اصفهان ادامه داد: این ایام برای مردم شهر از سال‌ها قبل از جایگاه بالایی برخوردار بوده است.
خبوشانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جشن‌های نیمه شعبان تا حدود 10 روز دیگر برگزار خواهد شد، از هم‌اکنون هیئت‌ها و مجموعه‌های مردمی مشغول آماده‌سازی فضاهای مقابل مساجد و حسینیه‌ها هستند و با سلیقه‌ای زیبا و ابتکاری، آذین‌بندی و تزئینات شهری را انجام می‌دهند.
وی با اشاره به یکی از هیئت‌های قدیمی اصفهان که برای سی‌وچهارمین سال متوالی اقدام به برگزاری جشن نیمه شعبان می‌کند، گفت: این هیئت از محلات شهیدپرور اصفهان است که بیش از 40 شهید دوران دفاع مقدس را تقدیم کرده است و اعضای این هیئت که عمدتاً از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند با شور و اشتیاق فراوان در حال آماده‌سازی برنامه‌های ویژه این ایام هستند.
وی افزود: شهردار اصفهان در این بازدیدها، دستورات لازم را به معاونان و مدیران مناطق مربوطه ابلاغ کرد و بار دیگر بر حمایت مدیریت شهری از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی تأکید داشت.
دستیار شهردار اصفهان در امور هیئت‌های مذهبی و مساجد تاکید کرد: شهرداری اصفهان در راستای تسهیلگری و ایجاد شرایط مناسب برای اجرای هرچه باشکوه‌تر این برنامه‌ها، همچنان در کنار مردم و هیئت‌ها مذهبی خواهد بود.
کد خبر 836147

http://www.sepahannews.ir/fa/News/938390/شهرداری-اصفهان-برای-ویژه-برنامه‌های-اعیاد-شعبانیه-در-کنار-هیئت‌ها-و-مجموعه‌های-مردمی-است
بستن   چاپ