پیام سپاهان
رونمایی از کتاب «خواب میشوم که ببینی» در کاشان
يکشنبه 14 بهمن 1403 - 22:00:26
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر شاعر، نویسنده و عکاس کاشانی در آئین رونمایی از کتاب خواب میشوم که ببینی در خصوص مضمون آخرین اثر منظوم خود اظهار کرد: گرچه مبنای شکل‌گیری اشعار این دفتر به دلیل وقوع یک اتفاق مهم در زندگی شخصی، مضامین عرفانی است اما مانند هر اثر ادبی دیگر نمی‌تواند با حال و هوای عاشقانه بیگانه باشد.
وی با یادآوری تقدیم آثار پیشین خود به امیرعباس مهندس، محسن چاوشی، علی قلم سیاه، هوشنگ ابتهاج و حسین محی‌الدین الهی قمشه‌ای تصریح کرد: با افتخار، پنجمین دفتر را به بزرگ تقدیم می‌کنم؛ شخصیتی که تأثیرشان را بر خویش همیشه با تمام وجود احساس کرده‌ام.
بهنام اعتمادی پیرامون پیش بینی خود از اقبال مخاطبانش نسبت به تازه‌ترین اثرش گفت: مانند هیچ شاعری، هیچ‌گاه با این پیش فرض‌ها وارد میدان نمی‌شوم اما همچون هر هنرمند دیگری، استقبال علاقه‌مندان از آثارم خشنودم می‌کند؛ امیدوارم این اثر نیز مانند آثار پیشین به ویژه دفتر «است او جان من» که در کمتر از یک سال به چاپ سوم رسید، مورد پسند مخاطبان قرار گیرد.
وی از انتشار مجموعه صوتی این دفتر شعر در پایان کتاب خبر داد و یادآور شد: ترجمه اشعار به زبان انگلیسی توسط مهدی حسن‌زاده مدیر مرکز زبان بین الملل کاشان و تصویرسازی آن برعهده هنرمند تصویرساز کاشانی، مهسا کریمی رقم خورده است.
به گزارش خبرنگار مهر مجموعه شعر «خواب میشوم که ببینی…» در یک هزار و 100 نسخه و 124 صفحه به همراه فایل صوتی در صفحات کتاب توسط انتشارات ادبستان کاشان منتشر شده است.
کد خبر 6366343

http://www.sepahannews.ir/fa/News/938186/رونمایی-از-کتاب-«خواب-میشوم-که-ببینی»-در-کاشان
بستن   چاپ