خورش گلابی مجلسی با گوشت گوسفندی
پنجشنبه 27 دي 1403 - 20:03:25
|
|
پیام سپاهان - به گزارش ، گوشت سرخشده گوسفند با گلابی یکی از روشهای طرز تهیه خورش گلابی است که شاید برای همه طعم آن خوشایند نباشد. این خورش برای افراد خاصپسند و برای آن دسته از افرادی که از طعمهای جدید استقبال میکنند به شدت پیشنهاد میشود. چیزی که در مورد ترکیب گوشت گوسفند و گلابی وجود دارد و این غذا را فراموشنشدنی میکند، ترکیب گوشت گوسفند پختهشده آبدار همراه با گلابی نرم و شیرین است. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان قطعا باید این خورش را امتحان کنید. بیشتربخوانید: طرز تهیه مجی خورش مواد لازم گوشت گوسفند 500 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر 1 قاشق غذاخوری روغن ¼ لیوان آب گوشت 4 لیوان سرکه 1 لیوان سس خردل 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه 2 قاشق غذاخوری سیر خردشده 6 حبه پیاز خردشده 2 عدد کره 2 قاشق غذاخوری برگ بو 2 عدد گلابی 3 عدد جعفری تازه برای تزئین روش تهیه نمک، فلفل و پودر سیر را به گوشت اضافه کنید و به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد بهخوبی با گوشت مخلوط شوند.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.روغن را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و گوشت گوسفند مرینیتشده را در آن سرخ کنید. هر طرف را حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید.حرارت را کم کنید و آب گوشت، سرکه و سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس آویشن تازه، برگ بو، سیر، کره و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت را با همان قابلمه با ظرف مناسب فر، داخل فر قرار بدهید. روی قابلمه را با فویل بپوشانید.گوشت باید به مدت 3 ساعت در فر بپزد. آن را چک کنید که به خوبی پخته شود.سپس در این مرحله گلابی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر بپزد. و خورشت شما جا بیفتد.خورش گلابی آماده است و میتوانید روی آن را با جعفری تزئین کنید. نکاتی برای خوشمزه شدن خورش گلابی : گلابیها را به خورش کمی دیرتر اضافه کنید تا له نشوند. برای افزایش طعم ترش خورش میتوانید از آبلیمو هم استفاده کنید. خورش گلابی نیاز به آب زیادی ندارد و باید غلیظ باشد. این خورش گلابی، را می توانید با گوشت گاو و یا گوساله تهیه کنید.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/931941/خورش-گلابی-مجلسی-با-گوشت-گوسفندی
|