پیام سپاهان
زرشک پلو با مرغ/ دستور تهیه‌ای خوشمزه و مجلسی برای مهمانی‌ها
جمعه 21 دي 1403 - 13:08:50
پیام سپاهان - به گزارش پارسینه، این غذا با طعم و ظاهری زیبا، همگان را مجذوب خود می‌کند. در این مقاله، طرز تهیه زرشک پلو با مرغ به روش ساده و مجلسی را آموزش می‌دهیم.
مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ مواد لازم میزان لازم
برنج4 پیمانه
مرغ4 تکه
پیاز خرد شده نگینی1 عدد
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
نمک1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
زرشک1 پیمانه
شکر2 تا 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته100 گرم
کره50 گرم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
مرغ را بشویید و خوب تمیز کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سپس با چاقو چند برش ظریف روی مرغ ایجاد کنید تا هنگام پخت بهتر طعم بگیرد.
سرخ کردن پیاز:
پیاز را ریز خرد کرده و در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
اضافه کردن مرغ:
مرغ‌ها را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند و مزه دار شوند.
پخت مرغ:
4 لیوان آب به مرغ اضافه کنید. توجه داشته باشید که سطح مرغ باید کمی با آب پوشانده شود، سپس بگذارید تا مرغ پخته و آب آن نصف شود.
آماده کردن سس:
در یک تابه جداگانه، رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس آبلیمو، گلاب و یک قاشق از زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
افزودن سس به مرغ:
سس آماده را به مرغ پخته شده اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا مواد به خورد مرغ برود.
تفت دادن زرشک:
در یک تابه دیگر، کره و روغن را بریزید و زرشک‌ها را با شکر و یک قاشق زعفران و گلاب تفت دهید. توجه کنید که حرارت نباید زیاد باشد تا زرشک‌ها نسوزند.
پخت برنج زعفرانی:
برنج را با زعفران دم کرده رنگ کنید. پس از اینکه زرشک‌ها آماده شد، کمی از برنج زعفرانی را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
سرو کردن:
برنج را دم کنید و پس از مخلوط کردن زرشک و برنج، مرغ پخته شده را روی آن بچینید. سپس با خلال پسته تزیین کنید.
نکات کلیدی برای پخت زرشک پلو با مرغ رنگ و براقیت زرشک: برای حفظ رنگ و براقیت زرشک، پس از حل شدن شکر در زرشک، بلافاصله حرارت را خاموش کنید. سرخ کردن مرغ: برای طعم بهتر، مرغ را قبل از اضافه کردن پیاز و آب سرخ کنید. استفاده از زعفران: زعفران را باید به صورت جداگانه دم کنید و به غذا اضافه کنید تا رنگ و عطر بهتری داشته باشد. تفت دادن زرشک: زرشک‌ها باید به آرامی تفت داده شوند تا دچار سوختگی نشوند و به دندان نچسبند. نتیجه‌گیری زرشک پلو با مرغ یکی از بهترین انتخاب‌ها برای مهمانی‌ها و مراسم‌های خاص است. با رعایت نکات فوق، می‌توانید این غذای لذیذ را به شکلی حرفه‌ای و خوشمزه تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/929687/زرشک-پلو-با-مرغ--دستور-تهیه‌ای-خوشمزه-و-مجلسی-برای-مهمانی‌ها
بستن   چاپ