پیام سپاهان - دورریز نان در اصفهان کمتر از میانگین کشوری
دورریز نان در اصفهان کمتر از میانگین کشوری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: 10 تا 30 درصد نانهای تولیدی در نانواییهای کشور به ضایعات تبدیل میشود که این عدد در استان اصفهان 5 تا 6 درصد است.
محسن ضیائی در آیین تجلیل از فعالان عرصه اطلاع رسانی در زمینه عملکرد زنجیره گندم، آرد و نان و کالاهای اساسی استان در اداره کل غله اصفهان افزود: اصفهان در زمینه استفاده از آرد با سبوس گیری بالا در کشور پیشروست.
وی افزود: آرد روستایی این استان از 15 سال گذشته تاکنون هفت درصد سبوس گیری میشود، در صورتی که این رقم در همه استانها 12 تا 15 درصد است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: یکی از ویژگیهای نان کامل، سبوس گیری زیر پنج درصد است و ما راه چندانی تا رسیدن به این رقم نداریم.
وی با اشاره به مدرن بودن کارخانجات آرد این استان افزود: دستگاهها و تولیدات 11 کارخانه از مجموع 19 کارخانه تولید آرد استان حتی از کشورهای اروپایی نیز بهتر و با کیفیتتر است.
ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏﻠﻪ و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: اصفهان بعنوان پایتخت نانهای سنتی در کشور دارای چهار هزار و 800 واحد نانوایی فعال است.
چهار هزار و 800 واحد نانوایی ثبت شده و 20 واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان فعال است.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/911739/دورریز-نان-در-اصفهان-کمتر-از-میانگین-کشوری