پیام سپاهان - حجت الاسلام حجت قربانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان با اشاره به روند پذیرش طلاب در سال جاری اظهار داشت: از آذر ماه سال 1402 اصلاح فرایند جذب حوزه علمیه اصفهان را آغاز کردیم و با توجه به این که چندین سال مرحله جذب طلاب به مدارس واگذار شده بود، نیاز به آموزش وجود داشت.
وی افزود: دو کار جدی در این روند تعریف شد، از جمله جلساتی با مدیران مدارس علمیه برگزار و آمار تحلیلی جذب در سال های گذشته برای هر مدرسه علمیه به تفکیک استخراج شد و در اختیار مدیران مدارس قرار گرفت.
مسئول واحد پذیرش و جذب حوزه علمیه اصفهان با بیان این که این اقدام برای ایجاد تکاپو در زمینه جذب و پذیرش در مدارس علمیه بسیار موثر بود گفت: کار جدی دیگری که انجام شد این بود که 5 الی 10 نفر به عنوان همیار پذیرش از طرف مدارس معرفی شدند و برای آنها کارگاه آموزشی در اسفند سال 1402 برگزار شد.
وی اضافه کرد: اعتقاد بر این است که طلبه، طلبه را جذب می کند و باید مدارس، طلاب خود را پیش قدم کنند، لذا توصیه شد در مدارس، شورای جذب تشکیل و از ظرفیت طلاب برای جذب استفاده شود.
حجت الاسلام قربانی عنوان کرد: در شهرستان ها نیز توصیه شد علاوه بر کمیته جذب مدرسه، این کمیته به صورت شهرستانی نیز راه اندازی و از ظرفیت آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه و ائمه جمعه استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: این دو اقدام سبب بهبود فراوان وضعیت جذب نسبت به سال های گذشته شد، به گونه ای که امسال تعداد ثبت نام به بیش از 460 نفر رسید.
وی با تاکید بر مشکلات و تاخیرات در روند اجرای دوره تثبیت طلاب تصریح کرد: کار دیگری که انجام شد در زمینه دوره تثبیت بود، با توجه به این که هر سال دوره تثبیت از ابتدای سال تحصیلی تا پایان ترم اول برگزار می شد، امسال سعی شد دوره در تابستان و در مدارس برگزار شود و با این تغییر روند، طلاب جدیدالورود توانستند زیست طلبگی و حجره نشینی را تجربه کنند.
مسئول واحد پذیرش و جذب حوزه علمیه اصفهان افزود: این دوره در 13 مدرسه علمیه برگزار شد و همه مدارس برگزارکننده از تغییر نحوه اجرای دوره تثبیت رضایت داشتند و اکنون تمام مراحل پذیرش از جذب طلبه، مصاحبه و دوره تثبیت در مدارس به صورت اختصاصی انجام می شود و تمرکزگرایی تا حد زیادی رفع شده است.
وی با بیان اینکه در مجموع در استان اصفهان 32 مدرسه علمیه جذب داشته اند، یادآور شد: طلاب در سه گروه سنی مختلف از جمله گروه اول، پایه های 8 تا 10 آموزش و پرورش، گروه دوم، پایههای 11 و 12 آموزش و پرورش و دیپلم و دانشجویان زیر 30 واحد تحصیل و گروه سوم شامل دانشجویان بالای 30 واحد و دارای مدرک دانشگاهی است، براین اساس اکنون دو مدرسه دانشجو پذیر در شهر اصفهان داریم و برخی از مدارس، دیپلم پذیر و بعضی سیکل پذیر هستند.
حجت الاسلام قربانی در پایان از یک افزایش حدود 30 درصدی نسبت به سال قبل پذیرش و 50 درصدی نسبت به سال های قبلتر براساس اقدامات ابتکاری و جدید صورت گرفته در فرایند پذیرش خبر داد.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/911413/افزایش-50-درصدی-پذیرش-نسبت-به-سال-های-قبل--معتقدیم-طلبه-را-طلبه-باید-جذب-کند