طرز تهیه قرمه سبزی | بیا راز قرمه سبزی خوش عطر و جا افتاده رو بهت بگم! +ویدئو
يکشنبه 20 آبان 1403 - 20:23:09
|
|
پیام سپاهان - قورمه سبزی یکی از اصیلترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با عطر و طعم ویژه خود، در سفرههای ایرانیان جایگاه خاصی دارد. این غذای سنتی به دلیل ترکیبات خاص و فرآیند پخت طولانی، طعمی بینظیر و عطری دلانگیز دارد. قورمه سبزی، نه تنها برای ایرانیان بلکه در میان علاقهمندان به غذاهای بینالمللی نیز شناخته شده و محبوب است. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان در این مقاله به طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و بررسی خواص مواد تشکیلدهنده آن میپردازیم. چی کار کنیم قورمه سبزی سیاه رنگ بشه! | ترفند ساده برای سیاه رنگ شدن قورمه سبزی! مواد لازم برای قورمه سبزی مجلسی گوشت خورشتی: 300 گرم (ترجیحاً گوشت گوسفند یا گوساله) سبزی قورمه: 400 گرم (تره، جعفری، گشنیز، و شنبلیله) - سبزیها باید بسیار ریز خرد شده باشند. لوبیا قرمز یا چیتی: 150 گرم (بهتر است از شب قبل در آب خیس بخورد) لیمو عمانی: 4 عدد زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، و ادویه مخصوص قورمه سبزی: به مقدار لازم آب: 4 لیوان روغن حیوانی: 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری و برای رنگ بیشتر) طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی آمادهسازی لوبیا: ابتدا لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آنها کاهش یابد. سپس در آب بپزید و کنار بگذارید. سرخ کردن سبزی: در تابهای مقداری روغن بریزید و سبزیهای خردشده را به آن اضافه کنید. سبزیها را خوب تفت دهید تا رنگشان تیرهتر شود و روغن بیندازند. این مرحله به عطر و طعم نهایی قورمه سبزی کمک میکند، بنابراین بهتر است با صبر و حوصله انجام دهید. آمادهسازی گوشت: در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و گوشت را به پیاز اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا گوشت رنگ بگیرد. این مرحله باعث میشود که گوشت طعم بهتری پیدا کند. اضافه کردن سبزی و لوبیا: پس از اینکه گوشت کمی تفت خورد، سبزی سرخشده و لوبیای پخته را به قابلمه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. افزودن آب و لیمو عمانی: 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کنید و به خورش اضافه کنید تا طعم و عطر لیمو عمانی در خورش پخش شود. پخت طولانی: درب قابلمه را بگذارید و خورش را روی حرارت ملایم به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید تا قورمه سبزی کاملاً جا بیفتد و روغن بیندازد. در این مدت، هر از گاهی خورش را چک کنید تا آب آن کم نشود. تنظیم نهایی طعم و رنگ: اگر دوست دارید خورش کمی رنگ بیشتری داشته باشد، در مرحله پایانی یک قاشق رب گوجهفرنگی را با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل خورش را تنظیم کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد. سرو: قورمه سبزی مجلسی شما آماده است! آن را با پلو ایرانی سرو کنید و در صورت تمایل روی آن روغن داغ و کمی زعفران دمکرده بریزید.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/905165/طرز-تهیه-قرمه-سبزی-|-بیا-راز-قرمه-سبزی-خوش-عطر-و-جا-افتاده-رو-بهت-بگم!--ویدئو
|