پیام سپاهان

آخرين مطالب

کشور‌های عضو شانگهای و بریکس می‌توانند دامنه تعاملات خود را گسترش دهند گفتگو

کشور‌های عضو شانگهای و بریکس می‌توانند دامنه تعاملات خود را گسترش دهند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - - حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر کرده است، ظهر امروز به وقت محلی، با «سانجیو خان» عالی‌ترین مقام قضایی جمهوری هند (رئیس دیوان عالی جمهوری هند) دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در جریان این دیدار، با اشاره به ظرفیت‌های بالای سازمان‌ها و پیمان‌هایی نظیر «شانگهای» و «بریکس» اظهار کرد: کشور‌های عضو دو سازمان و پیمان مهم «شانگهای» و «بریکس» عمدتاً از کشور‌های متنفذ و اثرگذار در معادلات جهانی و منطقه‌ای هستند؛ فلذا ضرورت دارد سطح تعاملات و مراودات اعضای «شانگهای» و «بریکس» درخصوص موضوعات و مقولات مختلف و چالش‌های پیش‌روی جهانی، هر چه بیشتر توسعه و گسترش یابد.
برای کمک به صلح و آرامش دنیا نیاز است کشور‌ها همکاری بیشتری با هم داشته باشند
رئیس دستگاه قضا بیان داشت: اعتقاد راسخ جمهوری اسلامی ایران آن است که ما در شانگهای و بریکس می‌توانیم به راهبرد همکاری مشترک برای غلبه بر چالش‌ها و معضلات جهانی بویژه در سطوح امنیتی، نائل آییم. ما می‌توانیم در حوزه‌هایی که منافع مشترک داریم، سطح مناسبات را هر چه بیشتر گسترش دهیم.
رئیس عدلیه با اشاره به توسعه روزافزون فناوری‌های هوشمند و اثرگذاری سبک زندگی هوشمند در جامعه جهانی، گفت: پیشرفت‌های بعضاً روزانه در عرصه هوشمندسازی فرآیند‌های زیستی، ایجاب می‌کند که قوانین و مقررات بویژه در حوزه‌های قضایی و حقوقیِ مرتبط با زیست‌بوم دیجیتال، به‌صورت مستمر پالایش و روزآمد شوند؛ در این عرصه کشور‌های عضو شانگهای و بریکس می‌توانند دامنه تعاملات و همکاری‌های خود را گسترش دهند، تا از این رهگذر بتوانیم بر تهدیدات سایبری نیز فائق آییم. 
قاضی‌القضات بیان داشت: در حوزه رمزارز‌ها و ارز‌های دیجیتال نیز نیازمند تعریف مجدد مفاهیم و روزآمدسازی قوانین مربوطه هستیم؛ کشور هند در این عرصه به توفیقاتی نائل آمده و ما از دریافت تجربیات هند در این زمینه استقبال می‌کنیم؛ متعاقباً این آمادگی را داریم که تجربیات و دستاورد‌های خود در عرصه‌های مختلف بویژه غلبه بر چالش‌های امنیتی و حقوقی و همچنین توسعه دادرسی الکترونیکی و هوشمندسازی فرآیند‌های قضایی را به طرف هندی ارائه دهیم. 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در ادامه با اشاره به یکجانبه‌گرایی‌ها و یکسونگری‌های برخی دوّل غربی در حوزه مسائل مختلف جهانی، اظهار داشت: برخی دوّل غربی درخصوص مسائل مبتلابه جهانی از جمله «تروریسم»، «حقوق بشر»، «مقولات حقوقی و کیفری» و غیره، نظر و تفسیر مطلوب خود را دارند و درصدد هستند این نظر و تفسیر یکجانبه و یکسویه را به کل جهان تحمیل کنند؛ قطعاً کشور‌های مستقل باید با بسط همکاری‌های مشترک در زمینه‌های حقوقی و قضایی، سد راه این رویکرد غیرمنصفانه و ناعادلانه غربی‌ها شوند و تفسیری عادلانه، منصفانه و حق‌مدرانه از مفاهیمی نظیر «تروریسم»، «حقوق بشر» و «مقولات حقوقی و کیفری» به جهانیان ارائه دهند.
رئیس قوه قضاییه در ادامه این دیدار با اشاره به ایرانیانی که در هند به سبب ارتکاب جرم در زندان به سر می‌برند و متقابلاً اتباع هندی که به سبب اعمال مجرمانه در ایران زندانی هستند، گفت: ما آمادگی انعقاد تفاهم‌نامه در زمینه‌های مختلف حقوقی و قضایی بویژه استرداد محکومان را با هند داریم و معتقدیم برخی از محکومان تبعه دو کشور که در زندان‌های ایران و هند، تحمل کیفر می‌کنند، مجرمان حرفه‌ای محسوب نمی‌شوند و صرفاً بواسطه فریفته شدن، مرتکب جرم شده‌اند، فلذا شایسته دریافت ارفاقات قانونی هستند. 
عالی‌ترین مقام قضایی هند نیز از آمادگی کشور متبوع خود برای انعقاد تفاهم‌نامه گسترش مناسبات حقوقی و قضایی با ایران خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در ادامه این دیدار با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: با شروع دور جدید تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، ما شاهدیم که روزانه ده‌ها غیرنظامی که عمدتاً زنان و کودکان هستند، توسط ماشین جنگی این رژیم کشته و مجروح می‌شوند و صهیونیست‌ها به صورت هدفمند مراکز درمانی، آموزشی و مقر‌های آوارگان را مورد هدف قرار می‌هند و مع‌الأسف، جامعه جهانی در متوقف کردن ماشین جنگی رژیم صهیونیستی ناتوان بوده است؛ علی‌ایحال اعتقاد ما آن است که باید از ظرفیت‌هایی نظیر اجلاسیه شانگهای برای وادار کردن رژیم صهیونی به توقف جنایت در غزه بهره بگیریم.
قاضی «سانجیو خان» عالی‌ترین مقام قضایی جمهوری هند نیز در این دیدار، با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی دو کشور ایران و هند، اظهار کرد: بهره‌گیری فراوان از زبان فارسی در شعر و ادبیات مردم هند و همچنین وجود ساختمان‌هایی تاریخی و زیبا در سرزمین هند که توسط معماران ایران بنا شده‌اند، نشان‌دهنده عمق اشتراکات فرهنگی میان دو کشور است.
وی در ادامه، ضمن اشاره به آمادگی هند برای توسعه همکاری‌ها با ایران در سطوح مختلف، گفت: ما آمادگی داریم که در تعامل و همراهی با مقامات قضایی ایران، به مبارزه مشترک و یکپارچه با آسیب‌های موجود بپردازیم.
عالی‌ترین مقام قضایی جمهوری هند همچنین با اشاره به دستاورد‌های سیستم قضایی این کشور در حوزه‌های هوشمندسازی و دادرسی الکترونیک، خواستار توسعه همکاری‌ها با دستگاه قضایی ایران در خصوص این موضوعات شد.
منبع: رسانه قوه قضاییه

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تخصیص زمین به بیش از 4 هزار خانوار حائز شرایط جوانی جمعیت در سطح استان اصفهان

مدیریت اصولی «چرای دام» عاملی مؤثر در حفاظت از مراتع

بارش‌های رگباری و وزش باد شدید اصفهان را فرا می‌گیرد

2 نفر از کارکنان فرماندهی انتظامی استان اصفهان جان باختند

فردا تعطیلی مدارس اصفهان چهارشنبه 3 اردیبهشت ماه 1404/ به دلیل وضعیت آب و هوا

◄ کامیون‌ داران و شرکت‌ های حمل و نقلی از مالیات معاف شدند؟

تندباد اصفهان را فرا می‌گیرد

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده؛ امروز سه‌شنبه 2 اردیبهشت

کشف دپوی 25 تن ورق استیل قاچاق در یک انبار در اصفهان

کلاهبردار 2 هزار میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

در جستجوی پاپ فرانسیس در دنیای کتاب

کتابی با قصه دلتنگی‌ها و صبوری‌ها از جنس «به رسم امانت»

چین اولین شبکه پهن‌باند 10 گیگابیتی دنیا را معرفی کرد؛ سرعت دانلود خیره‌کننده 9834 مگابیت‌برثانیه

حالا بلواسکای هم تیک آبی دارد

کلاهبردار 2.8 هزار میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

دو نفر از کارکنان فرماندهی انتظامی استان اصفهان جان باختند

لوتوشیوم دارویی موثر در درمان سرطان‌های پیشرفته

در جام مولای عرشیان استعدادهای شمشیربازی معرفی شدند

توسعه صنایع تبدیلی اولویت سازمان تعاون روستایی استان

کسب رتبه برتر شعبه تامین اجتماعی شهرستان آران و بیدگل

هنرستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اردستان افتتاح شد

برگزاری برنامه‌های هفتۀ سلامت باشعار «سلامتی، سرآغازی برای آینده‌ای سالم» در مدارس استان اصفهان

جلوه‌های ایثار و مهربانی معلمان را از کف کلاس به دل جامعه بیاورید

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «عباسیان»

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد

پایان چشم انتظاری 42 ساله خانواده شهید بهشهری

دومین نشست شورای معاونین بنیاد شهرستان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استان تهران برگزار شد

اقامه نماز اثرات متفاوتی بر زندگی شخصی و اجتماعی افراد خواهد داشت

اصفهان در حال عقب افتادن از علم و صنعت/ از فرصت‌سوزی برای ثبت «محور تاریخی زاینده‌رود» تا عدم جذب اعتبارات ملی

پاسداران انقلاب، پرچم‌داران جهاد، بصیرت و اقتدار

انفجار کپسول اکسیژن در مهاباد؛4 نفر مصدوم شد

انفجار در پتروشیمی مهاباد

رسیدگی به بیش از 10 پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه 7 اصفهان

انفجار در پتروشیمی مهاباد+ جزئیات و تعداد مصدومان

فوری / انفجار مهیب در پتروشیمی مهاباد

علت انفجار در پتروشیمی مهاباد چه بود

هواشناسی اصفهان اردیبهشت 1404 / این تاریخ منتظر رگبار بهاری باشید

رفع مشکلات لنج‌داران بندر لاور با جدیت پیگیری می‌شود

پیش بینی آب و هوای اصفهان فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

اجرای 22 برنامه شاخص هفته کارگر در کاشان

تحقق پزشک خانواده و نظام ارجاع مهمترین موضوع نظام سلامت در کشور است

انفجار کپسول اکسیژن در پتروشیمی مهاباد/ چند نفر مصدوم شدند؟

طرز تهیه سالاد شاورما؛ یک پیش غذای شیک و مجلسی

بازار صنایع دستی در اصفهان؛ رکود در میدان و رونق در آمار

کهنگی آسفالت در جاده ورودی شهرک صنعتی گلپایگان رانندگان رانندگان را نگران کرد

استراتژی جدید پکن؛ آمریکا دیگر اولویت اول صادرات چین نیست

هواشناسی کاشان اردیبهشت 1404 / منتظر هوای جهنمی باشید!

برنامه سینماهای اصفهان، امروز سه‌شنبه 2 اردیبهشت + ساعت‌ اکران دایناسور

بازدید مدیران شرکت فولاد مبارکه اصفهان از شرکت فولاد اکسین خوزستان