در سال گذشته
تولید ده هزار و 700 تن ماهی خوراکی در استان اصفهان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - سال گذشته 10 هزار و 700 تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در استان اصفهان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: از این مقدار 9 هزار و 600 تن از ماهیان سرد آبی به ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و 100 تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.
محمدرضا عباسی افزود: تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بیش از 700 تن افزایش داشته است.
وی گفت: شهرستانهای ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان در تولید ماهیان خوراکی رتبههای اول تا پنجم را در استان اصفهان دارند.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: ماهیان سرد آبی در 25 شهرستان از 28 شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در 16 شهرستان با دمای آب بیشتر از 20 درجه تا 25 درجه سانتی گراد مانند اصفهان، نجف آباد، خور و بیابانک، کاشان، نطنز و آران و بیدگل پرورش داده میشوند.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/958878/