پیام سپاهان

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود اقتصادی

خانواده‌های شهدا و  ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام هستند و باید قدردان داشته‌های فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست که با حضور اعضا و نمایندگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر پنجشنبه 28 فروردین‌ماه در سالن غدیر استانداری مرکزی برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا به‌ویژه شهدای استان مرکزی، گفت: شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سفر استانی ضروری است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های جامعه ایثارگری در کشور، افزود: نماد قدرت و توانمندی یک جامعه علاوه بر امنیت و اقتصاد مردم آن کشور هستند و نماد قدرت یک کشور منجر به مانایی و ماندگاری نظام می‌شود. افتخار می‌کنیم بیش از 11 هزار نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم که باید از ظرفیت آنها در کشور استفاده شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رشادت‌های اسرای هشت سال دفاع مقدس در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق خاطرنشان‌کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام هستند و باید قدردان داشته‌های فرهنگ ایثار و شهادت باشیم. 
مهندس اوحدی با اشاره به فرمایشی از حضرت علی (ع) در مورد بقیه السیف‌ها، گفت: امید ما به جامعه ایثارگری است و راز مانایی و ماندگاری نظام جمهوری اسلامی بقیه‌السیف‌ها از جمله جانبازان، آزادگان و خانواده شهدا و ایثارگران هستند. در آستانه بزرگداشت شهدای خدمت شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان مراسم سالگرد این شهدا برگزار خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: خودسازی، جامعه پردازی و تمدن‌سازی سه نکته‌ای است که رهبر انقلاب به آن اشاره دارند و ضروری است که فرمایشات ایشان مورد توجه قرار بگیرد زیرا دشمن به شیوه‌های مختلف ارزش‌های نظام را نشانه قرار گرفته است. 
امیر وجدانی‌نیا، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دبیرخانه برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت. در پایان این مراسم آیین واگذاری زمین‌های مسکونی ایثارگران در شهرستان‌های استان مرکزی برگزار شد و تفاهم‌نامه ساماندهی اشتغال، مسکن و درمان ایثارگران در سال 1404 با حضور مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به امضا رسید. همچنین از کتاب شهدای غریب در اسارت استان مرکزی رونمایی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/957726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موفقیت شهرداری اصفهان در تحقق 90 درصدی بودجه سال 1403

با مشارکت خیران نیک اندیش، مهر و برکت در ماه مبارک رمضان، همزمان با آغاز سال نو به نیازمندان اهدا شد

تدبیر صحیح در زمینه آب، جریان دائمی زاینده رود است

فرش قرمز اصفهان برای رویدادهای ملی و بین‌المللی گردشگری

تحقق عدالت در توزیع آب با اجرای خط دوم آبرسانی به گلپایگان

تقویم 1404 نمایشگاه بین المللی اصفهان+صوت

اجرای کامل سامانه آبرسانی به خوانسار تا پایان امسال

بیش از 15 هزار واحد موتورخانه در استان اصفهان بهینه سازی شده است

سرمایه‌گذاری 750 میلیون یورویی گروه فولاد مبارکه؛ گامی مهم در خودتأمینی انرژی

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

OpenAI از «پردازش فلکس» رونمایی کرد؛ کاهش 50 درصدی هزینه استفاده از o3 و o4-mini

3 کشته در تصادف تریلر و خودروی سواری در نیشابور

خوانندگی بی نظیر محسن تنابنده با آهنگ بندری که صدبار هم ببینی کمه/آقای تنابنده ثابت کرد همه فن حریفه

اظهارات عجیب پیشکسوت پرسپولیس: یک نفر برای کاپیتانی، جام‌ها را فدا کرد؛ 8 بازیکن جیره‌خور درویش هستند!

تصادف خودرو سواری با تریلر در جاده نیشابور با 3 کشته و یک مصدوم

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

مطالبات روستاهای فریدن با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی بررسی شد

تاریخ پیش‌فروش جدید نینتندو سوییج 2 اعلام شد؛ قیمت همان 449٫99 دلار

اندروید 16 بتا 4 رسماً منتشر شد

تصادف زنجیره‌ای در کاشان 2 فوتی و 2 مصدوم برجا گذاشت

جدول لیگ برتر پس از باخت پرسپولیس و برتری تراکتور و سپاهان + عکس

10 هزار پروژه راهداری در کشور فعال است که بخشی از آن امسال و مابقی سال‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد

اگر عدالت رفتاری حاکم بود، این اتفاق نمی افتاد که بخش هایی از سرزمین به عنوان مناطق محروم شناخته شوند

شعر ترکی استاد شهریار

لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming A14 2025 با نمایشگر 165 هرتزی و RTX 5060 معرفی شد

اروپا ظاهرا جریمه سنگین اپل را به‌تعویق انداخته است

ادعای رویترز: ترامپ با کمک اسپیس‌ایکس سامانه دفاع هوایی «گنبد طلایی» را راه‌اندازی می‌کند

دستاورد محققان چینی:‌ توسعه چشم مجهز به هوش مصنوعی که به نابینایان در راه رفتن کمک می‌کند

بررسی مشکلات سه شهرستان غرب اصفهان، در بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی

افتتاح بیش از 5 کیلومتر از باند دوم چادگان_ اصفهان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی

سهام‌داران چشم انتظار نتیجه دور دوم مذاکرات

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

مشخصات دوربین CMF Phone 2 Pro رسماً تأیید شد: بهترین سیستم دوربین در رده قیمتی

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

دلار دیجیتال به استقبال جلسه رم رفت/ عکس

پرسپولیس صفر - سپاهان 2؛ جام از تهران خارج شد!

عوامل تأثیرگذار بر قیمت تیرآهن اصفهان

درگذشت 2 قاضی در یک سانحه تصادف+ عکس

پیکر جانباز 70 درصد در گلپایگان تشییع شد

تصاویر/ نماز عبادی سیاسی جمعه اصفهان

16 طرح بیمارستانی تا پایان سال در کشور به بهره‌برداری می‌رسد

اجرای طرح «اصفهان‌گردی» برای بازدید رایگان شهروندان منطقه 14 از اماکن تاریخی اصفهان

اجازه نمی‌دهیم به اصفهان ظلم شود

پرسپولیس صفر – سپاهان 2/ پرسپولیس به نفع سپاهان و تراکتور کنار کشید! / پایان رویای سرخ؛ شایسته مثل سپاهان، برنده مثل اصفهان!

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

ویژگی ریستارت خودکار اندروید هنوز فعال نشده است

نائین نیاز به توسعه زیرساخت‌هاو احیای بافت تاریخی و حل بحران مسکن دارد

چند طرح در گلپایگان و خوانسار افتتاح و کلنگ‌زنی شد

انجام مطالعات طرح توجیهی بازگشایی جاده خور و بیابانک-عشق آباد با دستور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد