بیشترین بارش اصفهان در بویین میاندشت ثبت شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - ایرنا / رئیس اداره هواشناسی گلپایگان گفت: بیشترین بارش استان اصفهان در شبانهروز گذشته به میزان 24 میلیمتر در شهر«افوس»از توابع شهرستان بویین میاندشت ثبت شد.
محمد شرافت، رئیس اداره هواشناسی گلپایگان با بیان پیشبینی فعالیت سامانه بارشی فعلی تا اواخر امروز افزود: سامانه جدید بارشی نیز از روز دوشنبه هفته جاری وارد استان بویژه مناطق غربی آن خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: پس از اَفوس، شهرستانهای فریدونشهر با 12.3، خوانسار با 7.6، چادگان، گلپایگان با 2.3 و فِریدن با 1.5 میلیمتر، به ترتیب بیشترین بارش در 24 ساعت قبل را در غرب اصفهان داشتند.
شرافت با اشاره به روند کاهشی دما در 24 ساعت آتی در مناطق غرب اصفهان توصیه کرد که شهروندان، کشاورزان و باغداران تمهیدات لازم را برای جلوگیری از بروز خسارات احتمالی بدلیل تنش دمایی در این مدت را انجام دهند.
شهرستان بویین میاندشت در 180 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/955155/