پیام سپاهان

آخرين مطالب

مذاکرات پیش رو برای آمریکا آزمون است/از جنگ نمی‌ترسیم سیاسی

مذاکرات پیش رو برای آمریکا آزمون است/از جنگ نمی‌ترسیم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - امام جمعه کاشان با بیان اینکه مذاکرات پیش رو برای آمریکا آزمون است، گفت: جمهوری اسلامی از جنگ نمی‌ترسد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدسعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان،ضمن اشاره به حکمت 89، اظهار داشت: هرکی رابطه خودش با خدا را اصلاح کند، خدا رابطه او را با مردم اصلاح می‌کند و هرکس امر آخرت خود را اصلاح کند، امر دنیای او اصلاح می‌شود.
وی ضمن اشاره به روز هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید آوینی افزود: کاشان مهد هنر است؛ شهید آوینی در سال 72 به شهادت رسید و سردار جنگ روایت‌ها محسوب می‌شود چراکه امروز در میان رسانه‌ها جنگی برای جهت‌دهی مخاطبان وجود دارد و شهید آوینی با حضور در مناطق جنگی روایت فتح را خلق کرد.
امام جمعه کاشان ضمن گرامیداشت سالروز شهید صیاد شیرازی خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه صیاد شیرازی عبودیت و عمل به تکلیف است و الگویی برای فرمانده‌ای مومن در نظام مقدس جممهوری اسلامی محسوب می‌شود.
وی ضمن اشاره به سالروز شهادت حضرت حمزه گفت: بعد از 40 سال از شهادت حضرت حمزه معاویه دستور نبش قبر او را دادند و بدن مطهر آن شهید سالم بود و تصمیم به تخریب شخصیت شهید حمزه گرفتند و ما نیز باید نسبت به ولی فقیه زمان خود همانند حضرت حمزه باشیم.
حسینی ضمن اشاره به روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای و انتخاب این روز به مناسبت جنگ خندق تصریح کرد: در کاشان زورخانه‌های متعددی داریم و یکی از این زورخانه‌ها مزین به نام شهید طوقانی است.
وی ضمن اشاره به آغاز مذاکرات بین ایران و آمریکا تاکید کرد: ما تابع ولایت فقیه هستیم و اگر رهبر معظم انقلاب مذاکره غیرمستقیم را اشکالی نمی‌دانند، نباید جلو و یا عقب‌تر از ولایت فقیه حرکت کنیم چراکه سیاست‌های کلان را ایشان برنامه‌ریزی می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه نظر ما همان نظر رهبری است، خاطرنشان کرد: مذاکرات پیش رو یک آزمون به آمریکایی‌ها است و از سوی دیگر حواسمان به تحولات منطقه است چراکه اقدامات اخیر باعث کاهش رشد اقتصادی می‌شود و از طرف دیگر نیز اتفاقات در رژیم غاصب صهیونیستی را نیز رصد می‌کنیم.
وی ضمن اشاره به جنایات اخیر رژیم غاصب صهیونیستی در غزه خاطرنشان کرد: حدود 167هزار نفر زخمی و حدود 80هزار نفر کشته در جنگ غزه به ثبت رسیده است و 20هزار نفر از این شهدا از کودکان هستند و این اوج رذالت رژیم غاصب صهیونیستی است.
حسینی ضمن تاکید بر یکپارچه کردن فریاد مسلمان علیه ظلم و ستم آمریکا و اسرائیل گفت: آمریکایی‌ها ما را از جنگ نترسانند در حالی که درگیری ایران و آمریکا همانند منجلابی است که دمار آمریکا توسط ایران درآورده می‌شود.
علوم پزشکی در زمینه نحوه پاسخگویی اورژانس تغییرات اعمال کند
حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌‌های نماز جمعه اردستان اظهار داشت: ماه شوال که شروع آن با عید فطر همراه بود و در دل خود اتفاق‌های زیادی دارد همچون در سال سوم هجرت جنگ احد شکل گرفت و با فرماندهی پیامبر اسلام رو به پیروزی می‌رفت و عده ای که وظیفه نگهبانی از تپه‌ای را داشتند با دیدن غرامت جنگی محل نگهبانی را ترک کردند و مصیبت را به مسلمانان تحمیل کردند
وی با اشاره به روز ورزش زورخانه‌ای افزود: این افراد که پیرو مولا حضرت علی علیه‌السلام هستند باید همیشه پیرو بوده و جوانمرد باشند و در اردستان نیز این ورزش جایگاه خوبی دارد که زورخانه‌ای هم وجود دارد که برای ساخت آن زمان زیادی برده که از مسئولان درخواست پیگیری و تکمیل آن را داریم.
دهشیری تاکید کرد: مردم در غزه به آب و دارو و غذا دسترسی ندارند و افراد و سازمان‌هایی که طرفدار حقوق بشر هستند سکوت کرده‌اند که شعار مرگ به آن‌ها را نثارشان می‌کنیم و می‌خواهیم که در قبال این کار فعالیتی را انجام دهند و حرکت خوبی را هم از نیز رئیس جمهور در برکناری یکی از مسئولان دولت داشت که کار سنجیده‌ای بود.
امام جمعه اردستان تاکید کرد: قرار است شنبه مذاکره‌ای در عمان بین ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم انجام شود اما سخنان رهبر در نماز عید فطر شنیدید که اعلام داشت هیچ جنگی رخ نمی‌دهد و این مذاکره در خصوص راستی آزمایی است تا ببینیم ترامپ راست می‌گوید یا دروغ که البته او به دنبال قطع کردن نفوذ ایران در منطقه است و رئیس جمهور هم موضع خوبی داشته تا اعتلای مردم هم حفظ شود.
وری تاکید کرد: مسئولان علوم پزشکی بشنوند و پیگیری کنند که سامانه اورژانس که در استان اصفهان پاسخگو هستند مشکلاتی را در پذیرش و دریافت آدرس افراد در شهرستان‌ها دارد که باید در این خصوص رفاه و سلامت مردم را در نظر بگیرند و در این خصوص اصلاحاتی انحام شود.
مذاکرات غیرمستقیم بهانه را از دشمن می‌گیرد
حجت‌الاسلام سیدحسن سیدمحمدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بادرود با اشاره به مذاکرات آمریکا و ایران که روز شنبه در عمان قرار است، انجام شود، اظهار داشت: مذاکره، مستقیم نیست بلکه مذاکره غیرمستقیم است که از ابتدای انقلاب بین ایران و آمریکا برقرار بوده و هست.
امام جمعه بادرود ضمن اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا در طول سال‌های اخیر پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ایران در دوره‌های مختلف، هیچ وقت باب مذاکره غیرمستقیم را نبسته و در دوره شهید رئیسی هم مذاکرات غیرمستقیم برقرار بود.
وی بیان اینکه این نوع مذاکره بهانه را از دست دشمنان و مخالفان معاند خواهد گرفت، گفت: این نوع مذاکره اختلاف بین آمریکا و صهیونیسم را بیشتر خواهد کرد چون مذاکره، سناریوی نتانیاهو را به هم خواهد ریخت زیرا او در پی شعله ور کردن جنگ و انحراف افکار عمومی از غزه به نقطه دیگر است.
اصول مهم کشورمان در مذاکره غیرمستقیم با آمریکا چیست؟ سیدمحمدی در ادامه خطبه با گرامیداشت سالروز تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: بنیاد مسکن از نهادهایی است با انقلاب متولد شده و در محرومیت‌زدایی و مقاوم‌سازی منازل در روستاها و شهرها خدمات بسیاری انجام داده است و ما قدردان تلاش‌های این نهاد هستیم.
انتهای پیام/801/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/954989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عوامل تأثیرگذار بر قیمت تیرآهن اصفهان

درگذشت 2 قاضی در یک سانحه تصادف+ عکس

پیکر جانباز 70 درصد در گلپایگان تشییع شد

تصاویر/ نماز عبادی سیاسی جمعه اصفهان

16 طرح بیمارستانی تا پایان سال در کشور به بهره‌برداری می‌رسد

اجرای طرح «اصفهان‌گردی» برای بازدید رایگان شهروندان منطقه 14 از اماکن تاریخی اصفهان

اجازه نمی‌دهیم به اصفهان ظلم شود

پرسپولیس صفر – سپاهان 2/ پرسپولیس به نفع سپاهان و تراکتور کنار کشید! / پایان رویای سرخ؛ شایسته مثل سپاهان، برنده مثل اصفهان!

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

ویژگی ریستارت خودکار اندروید هنوز فعال نشده است

انجام مطالعات طرح توجیهی بازگشایی جاده خور و بیابانک-عشق آباد با دستور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد

استاندار اصفهان: پروژه‌های نهضت ملی مسکن و راه‌های استان در اولویت رسیدگی وزیر راه قرار دارد

آغاز عملیات اجرایی محوطه‌سازی راهدارخانه مرکزی خوانسار

حذف 693 هزار کیلوگرم آلایندگی با احداث مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده

وزیر راه و‌شهرسازی به مقام شهدای خورو بیابانک ادای احترام کرد

سرپرست فرمانداری خوروبیابانک: بیابانک نیازمند توجه فوری به جاده‌ها و رفع محرومیت است

وزیر راه و‌شهرسازی: سرمایه‌گذاری پروژه‌های زیرساختی خوروبیابانک تسهیل می‌شود

وزیر راه:راه‌های 2 بانده خور تا پایان سال جاری تکمیل می‌شود

استاندار اصفهان: مجموعه‌های صنعتی بزرگ باید به کمک مناطق محروم بیایند

امام جمعه موقت اصفهان: با تقویت تولید داخلی، میتوان تحریم را خنثی کرد

حجم سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در سال 1403 در مقایسه با رقبای داخلی و خارجی

استاندار اصفهان: مدیریت استان متمرکز بر حل مشکلات روستاها و شهرهای کوچک در جهت رفع محرومیت است

پیش بینی هواشناسی اصفهان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا اصفهان فردا شنبه 30 فروردین ماه 1404 | آب و هوای اصفهان

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

اولترای تمام‌صفحه؛ پرچمدار متفاوت نوبیا به‌زودی از راه می‌رسد

گوگل به سوء‌استفاده از انحصار در تبلیغات آنلاین محکوم شد

اولین کتابخوان الکترونیکی تاشو جهان با نمایشگر 8 اینچی معرفی شد

وزیر کار: طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد

مدیریت استان متمرکز برحل مشکلات روستاهاوشهرهای کوچک درجهت رفع محرومیت است

عملیات اجرایی تعریض جاده بندرانزلی به رضوانشهر آغاز شد

شریعتی دهاقان: تا سفر ماه آینده ترامپ به عربستان، باید دو مسأله جنگ غزه و مذاکرات با ایران حل شود

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

سرمایه‌گذاری پروژه‌های زیرساختی در خورو بیابانک تسهیل و اولویت‌بندی می‌شود

فولادینفو: احداث واحد تولید آب سرد با تکنولوژی کولینگ تاور هیبریدی در فولاد مبارکه

اقدامات فولاد مبارکه در جنگلداری و رعایت شاخص‌های پایداری به بالاترین استانداردهای جهانی تنه می‌زند

3 پروژه ایمنی جاده‌ای در گلپایگان بااعتبار540 میلیارد ریال اجرا می‌شود

اعلام ترکیب پرسپولیس و سپاهان برای دیدار حساس عصر جمعه

آغاز بررسی‌ اصلاح حجم مبنا، دامنه‌ نوسان و مدل محاسبه‌ شاخص

اطلاعیه مهم شرکت نفت به جایگاه داران سوخت شهری

مرگ 2 قاضی کهگیلویه وبویراحمدی در جاده شیراز - اصفهان

وزیر راه وشهرسازی به مقام شهدای خورو بیابانک استان اصفهان ادای احترام کرد

اینستاگرام از قابلیت Blend رونمایی کرد؛ ساخت فید شخصی‌سازی‌شده برای ریلزها

پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد/ بازنشستگان حساب خود را چک کنند

خوروبیابانک نیازمند توجه فوری به جاده‌ها و رفع محرومیت است

پیام معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان به مناسبت روز ارتش

ارتش امروز تلفیق خرد گذشته و فناوری حال است

اصفهان با 300 رویداد هنری درسراسر استان به سوی پایتخت فرهنگی ایران‌ می‌رود

تلاش 24 ساعته امدادگران برای نجات جان 5 نفر در ارتفاعات کوهپایه کرمان