دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴

گفتگو

نشست آسفالت در خیابان لاله جنوبی اصفهان؛ اقدامات فوری برای ایمن‌سازی

نشست آسفالت در خیابان لاله جنوبی اصفهان؛ اقدامات فوری برای ایمن‌سازی
پیام سپاهان - منصور شیشه فروش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نشتی فاضلاب از محل اتصال منهول فرعی به کلکتور اصلی شبکه فاضلاب و آب شستگی، باعث ایجاد حفره‌ای در زیر آسفالت و ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - منصور شیشه فروش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نشتی فاضلاب از محل اتصال منهول فرعی به کلکتور اصلی شبکه فاضلاب و آب شستگی، باعث ایجاد حفره‌ای در زیر آسفالت و نشست خیابان شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: روز گذشته، حادثه نشست آسفالت و ایجاد حفره‌ای به عمق 4 متری در زیر آسفالت خیابان لاله جنوبی گزارش شد که بلافاصله تیم فنی و مدیریت بحران منطقه 4 شرکت آب و فاضلاب، عوامل اجرایی شهرداری و پلیس راهور به محل اعزام شدند.
وی افزود: ایمن‌سازی اولیه محل و اعمال محدودیت ترافیکی با تعیین محور جایگزین برای تردد انجام شد. همچنین، ماشین‌آلات و حفاری در عرض 3 متر، طول 4 متر و عمق 5 متری در محل انجام و عملیات اصلاح و رفع نشتی با نصب دال بتنی در محل اتصال منهول به کلکتور صورت گرفت. ایمن‌سازی و پرسازی محل با تلاش 12 ساعته عوامل اجرایی شرکت آب و فاضلاب انجام شد.
شیشه فروش خاطرنشان کرد: مقرر شد آسفالت محل طی صبح فردا انجام و محدودیت ترافیکی ایجاد شده رفع گردد. خوشبختانه پس‌زدگی فاضلاب در منطقه گزارش نشده است.
وی همچنین به وضعیت شبکه‌های فاضلاب شهر اصفهان اشاره کرد و گفت: 300 کیلومتر از شبکه‌های فاضلاب به دلیل فرسودگی نیاز به تعویض و بازسازی دارد که 44 کیلومتر آن در اولویت اقدام است. طی 2 سال اخیر، 193 کیلومتر از شبکه‌های فاضلاب شهری بازسازی و ایمن شده و در سال 1403 با اختصاص 200 میلیارد تومان اعتبار، بازسازی 20 کیلومتر از شبکه‌های فاضلاب اجرایی خواهد شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان به وضعیت شبکه‌های آب شرب اشاره کرد و گفت: حدود 1000 کیلومتر از شبکه‌های آب شرب نیز فرسوده و نیاز به بازسازی دارد که باید اعتبارات ملی برای این منظور به استان تخصیص یابد. شرایط فرونشست زمین در سال‌های اخیر باعث تشدید وقوع حوادث شکستگی در شبکه‌های آب و فاضلاب شده و لازم است وزارت نیرو با اجرای طرح‌های مرتبط با احیای زاینده‌رود، نسبت به تسریع در تخصیص اعتبار و اجرای طرح‌های تأمین آب استان اقدام کند.
کد خبر 6431041


نظرات شما