قیام مردمان نصف جهان در حمایت از مردم فلسطین + فیلم
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - امروز کودکان با پرچم های رنگارنگ بزرگترها با عظم راسخ صدای همبستگی ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، روز قدس روزی است که هر ساله صدای مردم مظلوم فلسطین در گوش جهانیان طنینانداز می شود. این روز نماد همبستگی مسلمانان جهان در برابر ظلم و ستم است .
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
امروز کودکان با پرچم های رنگارنگ بزرگترها با عظم راسخ صدای همبستگی ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند. این اتحاد نشاندهنده امید و اراده مردم برای حمایت از مردم فلسطین بود.
در راهپیمایی روز قدس مسئولان قومیت های مختلف با لباس های محلی و جانبازان نیز حضور داشتند.
استاندار اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: روز قدس یک روز نمادین است تا ما عنوان کنیم که به هیچ عنوان از گفتمانی که در آغاز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی داریم کوتاه نیامدیم و اصلی را درنظر داشتیم در زمانی که می گفتیم "نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی: و روی حرف خود هستیم و به هیچ عنوان نیز کوتاه نخواهیم آمد.
اکبر صالحی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان نیز گفت: پیام برای جوانان هوشیاری، بصیرت، آگاهی است و دشمنان بدخواه این ملت و مملکت هستند ما امروز در منطقه می بینیم که دشمن رحم نخواهد داشت.
روز قدس تنها یک روز نیست بلکه حرکتی است که در آن ما به یاد می آوریم که هرکجا ظلمی باشد باید ایستاد و این روز یاد آور تعهد ما به مبارزه برای آزادی و حقوق بشر است.
انتهای پیام/163/.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/951628/