پیام سپاهان

آخرين مطالب

نرخ هتل‌ها در نوروز افزایش نمی‌یابد/ تخفیف 10 تا 40 درصدی هتل‌ها اجتماعی

نرخ هتل‌ها در نوروز افزایش نمی‌یابد/ تخفیف 10 تا 40 درصدی هتل‌ها
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس جامعه هتل‌داران ایران گفت: به منظور رفاه حال مسافران نه تنها نرخ هتل‌ها در ایام نورزو افزایش نمی‌یابد بلکه بین 10تا 40 درصد تخفیف به متقاضیان عرضه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، جمشید حمزه‌زاده اظهار کرد: هر سال به مناسبت عید نوروز در تمام هتل‌های بزرگ برنامه تحویل سال برگزار می‌شود؛ امسال نیز با توجه به تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان برنامه‌های متناسب با این ایام برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه یک‌هزار و 500 هتل و یک‌هزار هتل آپارتمان در کشور تحت پوشش جامعه هتل‌داران ایران فعال است، افزود: هر سال در بیشتر هتل‌ها جشن شهری نیمروز برای دیدن جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی با تخفیف یا به صورت رایگان برای مسافران در نظر گرفته می‌شود که با اقبال مردم روبرو می‌شود.
رئیس جامعه هتل داران ایران در پاسخ به این پرسش که چرا هزینه کنسلی اتاق‌های رزرو شده در هتل‌ها با تأخیر به مسافران پرداخت می‌شود اذعان داشت: مسافرانی که به صورت مستقیم از هتل‌ها اتاق رزرو می‌کنند بلافاصله پس از کنسلی پول به آنها عودت داده می‌شود و براساس دستورالعملی که از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای کنسلی اتاق‌ها به هتل‌داران ابلاغ شده است اگر مسافران چند روز قبل از موعد اقامت اقدام به کنسل کردن اتاق کنند به میزان یک شب اقامت از مبلغ آن‌ها کسر می‌شود.
حمزه‌زاده تاکید کرد: مسافرانی که از سامانه رزرواسیون آژانس‌های مسافرتی هتل رزرو می‌کنند بعد از کنسل کردن معمولاً هزینه را با تأخیر دریافت می‌کند در حالی که هتل‌ها هزینه مورد نظر را بلافاصله به متولیان آژانس‌ها عودت می‌دهند اما آنها با اهمال اعتبار هتل‌ها را خدشه دار می‌کنند.
رئیس جامعه هتل داران ایران افزود: متولیان وزارت گردشگری باید بر عملکرد آژانس‌های مسافرتی نظارت داشته باشد اما چون نظارت به شدت ضعیف است آنها از این شرایط سو استفاده و حقوق مسافران را ضایع می‌کنند.
حمزه زاده با بیان اینکه هتل‌داران براساس قراردادی که با آژانس‌های مسافرتی منعقد می‌کنند به آنها حق کمیسیون می‌دهند، تاکید کرد: آنها باید هتل‌ها را با نرخ مصوب به مسافران عرضه کنند و در صورتی که نرخ را افزایش دهند تخلف است.
وی گفت: در تمام هتل‌ها تعرفه اتاق‌ها در معرض دید مسافران قرار دارد آنها بعد از ورود می‌توانند تعرفه‌ها را مقایسه و اگر آژانس‌های مسافرتی هتل را بیش از نرخ مصوب فروخته باشند تخلف را به جامعه هتل داران کشور یا استان و اداره کل میراث فرهنگی اطلاع دهند تا با فرد خاطی برخورد شود.
رئیس جامعه هتل داران ایران با بیان اینکه هتل‌های جدید پنج ستاره با استاندارد بین المللی ساخته یا بازسازی می‌شوند، افزود: هتل‌های خوبی با استانداردهای جهانی در تهران، کیش، مشهد و تبریز وجود دارد.
حمزه‌زاده ادامه داد: در هتل‌های پنج ستاره به بالا علاوه بر اینکه کارشناس بهداشت وجود دارد؛ وزارت بهداشت، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جامعه هتلداران بر نحوه کار آن‌ها نظارت می‌کنند.
منبع: ایرنا
کد خبر 850273

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/948577/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برج فناوری نخبگان شاهدو ایثارگر آماده بهره برداری شد

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

پای هفت‌سین نوروزی شبکه چهار با «سرزمین نوروز، سرزمین شعر»

آماده‌باش نوروزی جایگاه‌داران در سراسر کشور/ تعداد کارت‌های آزاد بیشتر می‌شود

مشکلات صنف نانوایان بهارستان ساماندهی می‌شود

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده امروز سه‌شنبه 28 اسفند

اشتباهات رایج در چیدن سفره هفت‌سین / در روزهای قمر در عقرب اسفند 1403 سفره هفت‌سین نچینید!

انفجار ترقه درسده لنجان 3 مصدوم داشت

هفت سین بربام نخجیر / راهنمای سفر از قم تا خوانسار

برنامه سینماهای اصفهان، امروز سه‌شنبه 28 اسفند + ساعت‌ اکران دایناسور

مرگ نویسنده‌ برجسته

فراخوانی ChatGPT در گوشی‌های سامسونگ ساده‌تر شد

سونی در ژاپن و انگلستان پلی‌استیشن 5 اجاره می‌دهد

سرمقاله جام جم/ مرگ مغزی سازمان ملل زیر تیغ یاغی‌گری

در سوریه چه خبر است؟

حق بیمه شخص ثالث اعلام شد

ریزش سنگین بورس در آخرین روز کاری 1403

تمهیدات اداره غله و تعزیرات آرد و نان کیش برای ایام نوروز وماه رمضان

مسابقه زندگی با آیه‌ها در قم؛ سوال روز هفدهم و پاسخ روز شانزدهم

آلودگی هوای اصفهان، امروز سه‌شنبه 28 اسفند + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

را اندازی محل‌های صرف غذا برای گردشگران در ناژوان اصفهان

ورود معاون اول رئیس جمهور به مسئله زاینده‌رود؛ اصلاح سیاست‌گذاری‌ها و برداشت‌های غیرقانونی

راه‌اندازی محل‌های صرف غذا برای گردشگران در ناژوان اصفهان

آخرین وضعیت سد زاینده‌رود؛ ورودی آب به سد نصف شد

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در شب‌های قدر در اصفهان

افزایش تخفیف‌ها در نوروز 1404/هتل‌ها بین 10 تا 40 درصد تخفیف می‌دهند

گشت‌و‌گذار در شهر شاهکار معماری ایران/ سفری از زاینده رود تا چهارباغ

بهشتی پنهان در دل کوهای زنجان

پیام تبریک نوروزی رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان

شاعرانه/ هرکه با ما بود ما را عاقبت تنها گذاشت

آرزوهای بزرگ به همین دلیل عملی نمی شوند!

تراشه هواوی Kirin X90 مخصوص کامپیوترهای شخصی برای اولین بار مشاهده شد

قیمت گذاری گلکسی S25 اج سامسونگ شاید سبب شکست آن شود

ماهواره «گوگل» برای نظارت بر آتش‌سوزی جنگلی پرتاب شد

سرمقاله کیهان/ سال افتخار

سرمقاله شرق/ ژئوپلیتیک حوزه نوروز

سرمقاله اطلاعات/ خودتان هر چه صلاح می‌دانید!

135 واحد تولیدی راکد در استان اصفهان به چرخه تولید بازگشت

پایان چهارمین اردوی تیم ملی هندبال پسران در اصفهان

حرکت کاروان شادی استقبال از نوروز در فریدونشهر

خسارت سالانه 50 میلیارد ریالی پرتاب ترقه به تابلوهای شهر اصفهان

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «بخشی‌زاده»

پایش 9000 هکتار از مناطق هم مرز با شهرستان سمیرم

سوال روز هفدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در مرکزی؛ برنده روز شانزدهم

نرخ هتل‌ها در نوروز افزایش نمی‌یابد/ تخفیف 10 تا 40 درصدی هتل‌ها

مسابقه زندگی با آیه‌ها در همدان؛ سوال روز هفدهم

پیش‌‌بینی 20 برنامه توسط نوروزگاه 1404 کاشان

رامین رضاییان ناجی تیم فوتبال استقلال تهران شد؛ طلسم هفت ساله فولادشهر پابرجا ماند

همسر قاتل در گلپایگان کمتر از 24 ساعت دستگیر شد

موزه هنرهای معاصر، فضایی برای حضور و فعالیت همه هنرمندان باشد