پیام سپاهان

آخرين مطالب

هزار گلزار شهدا در استان اصفهان بازسازی شده است سیاسی

هزار گلزار شهدا در استان اصفهان بازسازی شده است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: 1043 گلزار شهدا در سراسر استان اصفهان داریم که یک هزار آن بازسازی شده است.

به گزارش «ایثار»، محمد انصاری‌پور، سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، صبح امروز در نشست خبری که در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: آیات قرآن و احادیث ائمه اطهار، گواهی بر مقام بلند شهیدان است؛ در قرآن خداوند در ده مورد به مقام شهید و مفاهیم مرتبط با شهادت اشاره کرده است.
وی افزود: شهدای عزیز ما از خود گذشتند تا به خداوند برسند؛ وظیفه ما این است که فرهنگ شهادت و ایثار باید در جامعه رواج پیدا کند و همه مسئولان به‌صورت ویژه به این فرهنگ توجه داشته باشند.
انصاری‌پور گفت: بنیاد شهید در این مسیر از سال 1358 به دستور حضرت امام (ره) تأسیس شد، و وظیفه اصلی آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و خدمت‌رسانی به جامعه است.
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، ادامه داد: 22 اسفند به‌عنوان روز شهید به تصویب شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی رسید، ولی برای ما در بنیاد شهید هر روز روز شهید است و در هر روز از شهدای عزیز کمک و استمداد می‌طلبیم.
وی تصریح کرد: از سال 1395 با دستور مقام معظم رهبری، شورای فرهنگ ترویج تشکیل شده است تا فرهنگ شهادت در کشور ترویج یابد. در این راستا، امسال هفته شهید از 20 تا 26 اسفند برگزار خواهد شد.
انصاری‌پور خاطرنشان کرد: موضوعات این هفته که شامل شهادت و تولید همت مضاعف، خدمت و صداقت، همدلی و عزتمندی، اقتدار و پیشرفت، ولایت‌مداری، فرهنگ و هنر متعالی، بصیرت و معنویت است، نشان‌دهنده این است که شهدا در همه زمینه‌ها از تولید گرفته تا معنویت فرهنگی، نقش‌برجسته‌ای دارند.
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: شهدای عزیز همچنان نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند؛ شهید سلیمانی و شهید زاهدی، نمونه‌های بارز این ایستادگی و مقاومت هستند.
وی اضافه کرد: یادواره شهدای غریب در اسارت، برگزاری مسابقات قرآنی، و حمایت از تألیف کتاب‌های مصور زندگی شهدا، از جمله برنامه‌های در دست اقدام است. انصاری‌پور با بیان اینکه 1043 گلزار شهدا در سراسر استان اصفهان داریم که یکهزار گلزار بازسازی شده است، تصریح کرد: باتوجه‌به اهمیت گلستان شهدا، سند جامع ساماندهی آن تهیه و تصویب شده است تا این مکان مقدس که محل دفن بیش از 8000 شهید است، به جایگاه شایسته‌ای برسد.
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان عنوان کرد: در هفته شهید، برنامه‌هایی چون تجدید میثاق و بیعت با شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی، و اردوهای یک‌روزه برای فرزندان شهدای حرم، پیش‌بینی شده است.
وی افزود: فرزندان شهدای حرم که اکنون در سنین پایین هستند، در قالب برنامه‌های خاطره نگاری، مشارکت خواهند داشت. طرح «ضیافت‌الله» با حضور 3000 نفر از خانواده‌های شهدا در اصفهان برگزار می‌شود
حمیدرضا ساکت معاون فرهنگی و آموزشی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در ادامه این نشست اظهار داشت: سیاست‌های کلان در حوزه ایثار و شهادت در کشور، از جمله ایجاد و راه‌اندازی شورای ترویج ایثار و شهادت در سطح ملی و استانی، برای هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح کشور طراحی شده است.
وی افزود: وظیفه اصلی این شوراها، هم‌افزایی دستگاه‌ها و ارائه خدمات بهتر به جامعه ایثارگران و همچنین ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است.
ساکت گفت: برگزاری کنگره شهدا که یکی از نمونه‌های موفق این هم‌افزایی است، در سطح ملی و استانی، نمایانگر این همکاری‌هاست که به یاد و نام شهدا برگزار می‌شود.معاون فرهنگی و آموزشی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: در سال گذشته مصوبه‌ای تصویب شد که در آن دستگاه‌های اجرایی موظف شدند که هزینه‌های خود را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ساماندهی و مدیریت کنند و در این راستا، 30 تفاهم‌نامه بین دستگاه‌های اجرایی امضا شد تا هرکدام در زمینه‌های مختلف فعالیت‌های فرهنگی انجام دهند.وی تصریح کرد: در کنار این اقدامات، ستاد گرامیداشت هفته شهدا در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با شعار محوری امسال برگزار خواهد شد و در استان اصفهان هم 60 برنامه مختلف در سطح استان برای بزرگداشت هفته شهدا تدوین شده است.
ساکت اضافه کرد: در این هفته، به‌ویژه در روز 22 اسفند، طرح «ضیافت الله» با حضور 3000 نفر از خانواده‌های معظم شهدا برگزار خواهد شد.
این برنامه‌ها شامل دیدار با خانواده‌های شهدای کارمند دستگاه‌های اجرایی، برگزاری محفل انس با قرآن، و تجدید میثاق مسئولین و کارکنان دستگاه‌های اجرایی با شهدا در گلستان شهدای اصفهان خواهد بود.
معاون فرهنگی و آموزشی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان خاطرنشان کرد: در کنار این‌ها، طرح درختکاری به نام شهید نیز در سطح استان با همکاری شهرداری‌ها و منابع طبیعی برگزار می‌شود که یاد شهدا را زنده نگه می‌دارد.
وی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در سال گذشته 7000 اردوی یک‌روزه و 5000 نفر سفر چندروزه برای خانواده‌های ایثارگران برگزار کرده است؛ همچنین برنامه‌های ورزشی ویژه ایثارگران در سطح استان اجرا شده که 70 هزار ایثارگر در این برنامه‌ها شرکت کردند.ساکت خاطرنشان کرد: در زمینه آموزش نیز، بیش از 1700 دانشجوی ایثارگر در مراکز آموزشی دولتی مشغول به تحصیل هستند و بنیاد شهید برای تقویت جنبه‌های علمی و آموزشی ایثارگران برنامه‌های ویژه‌ای دارد.
تکریم یکهزار و 625 خانواده شهید
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران اصفهان نیز از اجرای طرح سپاس در قالب دیدار و تکریم یکهزار و 625 نفر از خانواده‌های شهدا خبر داد و افزود: در راستای ارائه خدمت به خانواده شهدا، خدمات مسکن، تسهیلات، مددکاری و اشتغال به آنها ارائه می‌شود.
عطاءالله شریعتی‌نیا اظهار داشت: همچنین سه مرکز مشاوره در اصفهان برای ارائه خدمات رایگان به خانواده شهدا و ایثارگران دایر است.
مردم استان اصفهان در دوران دفاع مقدس 23 هزار و 500 شهید، 50 هزار نفر جانباز، سه هزار و 500 آزاده و یک‌ هزار مفقودالاثر تقدیم انقلاب اسلامی کردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/945833/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سامسونگ در حال توسعه گلکسی بادز FE 2 با طراحی جدید است

به پرفروش‌ترین کارت گرافیک بازار سلام کنید

مردم ایران بیشتر از کدام مرورگر اینترنت استفاده می‌کنند؟

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

خط فقر از حداقل دستمزد سبقت گرفت

جانباز 70 درصدگیلانی به یاران شهیدش پیوست

داستانک/ فضولی بی جا

شاعرانه/ ای دوست ماه روزه رسید و تو خفته‌ای

دو اسلحه محبوب به Call of Duty باز خواهند گشت

تراشه پرقدرت AMD 9950X3D با پیشرفت نسلی 14 درصدی رؤیت شد

هوش مصنوعی جمنای از تاریخچه جستجوهای شما استفاده خواهد کرد!

بحران پشت سدهای پایتخت

نیویورک تایمز: ترامپ آرزوی دیرینه روسیه را برآورده می‌کند؟

سناریوی جدید علیه پاستور

یک حقوقدان نوشت: ماه رمضان و مساله حاکمیت قانون

زیرساخت‌های بازار را در سال 1404 بازنگری می‌کنیم/ به شرط ثبات بازار، دامنه نوسان بازنگری می‌شود

بزرگ‌ترین کشتارگاه غرب استان اصفهان در نجف‌آباد افتتاح شد

کشف زمین‌خواری میلیاردی در فریدن

یک کتاب خوب/تکه هایی از یک کل منسجم

و غم تبسم پوشیده نگاه گیاه است

شوک داغ! کابل برق RTX 5090 به دمای 150 درجه رسید

مینی کامپیوترهای جدید Minisforum با کارت گرافیک جانبی به سیستم گیمینگ تبدیل می‌شوند

فیروزآبادی: تا شب عید تحول خاصی برای رفع فیلترینگ رخ نمی‌دهد

بازی آمریکایی یا دیپلماسی صلح؟

چرا نباید به مذاکره با آمریکا امید داشت؟

عناصر تندروی پایداری تنها به باج‌خواهی فکر می‌کنند

پای ایران در میان است!

چالش‌های کلیدی فشار حداکثری ترامپ

آیا پزشکیان باید زیر میز وفاق بزند؟

جولان جانی‌ها

شناسایی 746 مؤدی مشکوک به پول‌شویی تا پایان بهمن سال جاری

انتقاد عضو شورای شهر از عدم پرداخت حقوق بهمن و اسفند کارکنان خدمات شهری مناطق

آنکه از جان دوست تر می دارمش

شاعرانه/ مرگ نزدیک است تا از دوستان دوریم ما

ساعت شیائومی واچ 3 پرو با سرعت شارژ سریع در راه است

ایلان ماسک: استارلینک خاموش شود خط مقدم اوکراین شکست می‌خورد

سامسونگ آزمایش One UI 8 بر پایه اندروید 16 را آغاز کرد

برگزاری دوره های آموزشی فرودگاه کیش؛ سرمایه گذاری هوشمندانه برای آینده ای امن

شاعرانه/ درد خودبینی است می‌دانم تو را تقصیر نیست

ایلان ماسک چت بات را جایگزین کارمندان اخراجی کرد

اعتراضات علیه ایلان ماسک به خشونت کشیده شد

تحلیل‌گر معروف صنعت موبایل: آیفون تاشو اواخر 2026 از راه می‌رسد

سرمقاله اطلاعات/ تحولات جهان و منافع ملی

پایان عصر لیبرال؛ جهان در آستانه رویارویی تمدن‌ها!

سرمقاله شرق/ تفاوت در سیاست‌ها؛ اختلاف یا دشمنی

بورس همچنان قرمز

بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان تامین‌ اجتماعی

میزان بارندگی حوضه آبریز و سد زاینده رود به کمترین حد 50 سال اخیر رسید