پیام سپاهان

آخرين مطالب

دولت ترامپ از موضع خود کوتاه نمی‌آید؛ وزارت دادگستری هنوز تجزیه گوگل را می‌خواهد سیاسی

دولت ترامپ از موضع خود کوتاه نمی‌آید؛ وزارت دادگستری هنوز تجزیه گوگل را می‌خواهد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - زومیت / وزارت دادگستری آمریکا به‌عنوان مجازاتی برای «رفتار انحصارطلبانه‌ی گوگل»، همچنان خواستار تجزیه‌ی این شرکت است.
وزارت دادگستری آمریکا همچنان بر تجزیه‌ی گوگل اصرار دارد. طبق پیشنهاد اصلاح‌شده‌ای که جمعه به آمیت مهتا، قاضی فدرال، ارائه شده، این وزارتخانه معتقد است گوگل باید مرورگر کروم و احتمالاً اندروید را بفروشد.
وزارت دادگستری، مانند پیشنهاد سال گذشته‌ی خود، اقدامش را به‌عنوان مجازاتی برای «رفتار انحصارطلبانه‌ی گوگل» توصیه کرده است؛ رفتاری که قاضی مهتا سال گذشته آن را تأیید کرد.
بازار
در پرونده‌ی جدید، وزارت دادگستری گوگل را «یک غول اقتصادی» توصیف کرده که حق انتخاب را از کاربران سلب کرده است. این وزارتخانه تأکید دارد که گوگل باید مرورگر کروم را واگذار کند تا یک رقیب جدید بتواند درگاهی مهم برای جست‌وجوی اینترنتی ایجاد کند.
وزارت دادگستری همچنان بر تغییر سیاست‌های تجاری اندروید برای افزایش رقابت تأکید دارد و در غیر این صورت، خواستار فروش اندروید شده است. در پیشنهاد جدید، گزینه‌ای که به گوگل اجازه می‌داد به‌جای اصلاح سیاست‌ها، اندروید را بفروشد، دیگر وجود ندارد.
هر دو پیشنهاد واگذاری، سال گذشته از سوی وزارت دادگستری مطرح شده بود. بااین‌حال، مشخص نبود که آیا این وزارتخانه در دولت ترامپ نیز بر همان موضع باقی می‌ماند یا نه؛ به‌ویژه با توجه به اینکه شرکت‌های فناوری پس از انتخاب ترامپ، حمایت مالی و ستایش‌های فراوانی از او کرده‌اند.
ترامپ برخی از مقررات فناوری دوران جو بایدن، از جمله قوانین مربوط به ایمنی هوش مصنوعی و رمزارزها را کاهش داده است، اما درعین‌حال تهدید به اعمال مقررات را ابزاری برای دستیابی به نتایج مطلوب خود می‌داند.
پیشنهاد جدید وزارت دادگستری در برخی بخش‌ها تعدیل شده؛ مثلاً این وزارتخانه اکنون با پرداخت‌های گوگل به اپل برای خدماتی غیرمرتبط با جست‌وجو موافق است و دیگر خواستار توقف سرمایه‌گذاری‌های گوگل در حوزه‌ی هوش مصنوعی نیست. وزارت دادگستری پیشنهاد داد که گوگل پیش از هرگونه سرمایه‌گذاری جدید در این حوزه، مقامات فدرال و ایالتی را مطلع کند.
گوگل نیز پیشنهادی جداگانه ارائه کرده که شامل فروش کروم نمی‌شود و به‌جایش، محدودیت‌هایی را برای نوع قراردادهایی که می‌تواند منعقد کند، پیشنهاد داده است.
گوگل خواهان ممنوعیت الزام تولیدکنندگان گوشی به نصب پیش‌فرض نرم‌افزارهای دیگر گوگل، مانند اپلیکیشن جست‌وجو یا مرورگر کروم، در ازای دریافت مجوز گوگل پلی شده است. جلسه‌ی رسیدگی به این پیشنهادها ماه آوریل (فروردین و اردیبهشت) برگزار می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/945805/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سامسونگ در حال توسعه گلکسی بادز FE 2 با طراحی جدید است

به پرفروش‌ترین کارت گرافیک بازار سلام کنید

مردم ایران بیشتر از کدام مرورگر اینترنت استفاده می‌کنند؟

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

خط فقر از حداقل دستمزد سبقت گرفت

جانباز 70 درصدگیلانی به یاران شهیدش پیوست

داستانک/ فضولی بی جا

شاعرانه/ ای دوست ماه روزه رسید و تو خفته‌ای

دو اسلحه محبوب به Call of Duty باز خواهند گشت

تراشه پرقدرت AMD 9950X3D با پیشرفت نسلی 14 درصدی رؤیت شد

هوش مصنوعی جمنای از تاریخچه جستجوهای شما استفاده خواهد کرد!

بحران پشت سدهای پایتخت

نیویورک تایمز: ترامپ آرزوی دیرینه روسیه را برآورده می‌کند؟

سناریوی جدید علیه پاستور

یک حقوقدان نوشت: ماه رمضان و مساله حاکمیت قانون

زیرساخت‌های بازار را در سال 1404 بازنگری می‌کنیم/ به شرط ثبات بازار، دامنه نوسان بازنگری می‌شود

بزرگ‌ترین کشتارگاه غرب استان اصفهان در نجف‌آباد افتتاح شد

کشف زمین‌خواری میلیاردی در فریدن

یک کتاب خوب/تکه هایی از یک کل منسجم

و غم تبسم پوشیده نگاه گیاه است

شوک داغ! کابل برق RTX 5090 به دمای 150 درجه رسید

مینی کامپیوترهای جدید Minisforum با کارت گرافیک جانبی به سیستم گیمینگ تبدیل می‌شوند

فیروزآبادی: تا شب عید تحول خاصی برای رفع فیلترینگ رخ نمی‌دهد

بازی آمریکایی یا دیپلماسی صلح؟

چرا نباید به مذاکره با آمریکا امید داشت؟

عناصر تندروی پایداری تنها به باج‌خواهی فکر می‌کنند

پای ایران در میان است!

چالش‌های کلیدی فشار حداکثری ترامپ

آیا پزشکیان باید زیر میز وفاق بزند؟

جولان جانی‌ها

شناسایی 746 مؤدی مشکوک به پول‌شویی تا پایان بهمن سال جاری

انتقاد عضو شورای شهر از عدم پرداخت حقوق بهمن و اسفند کارکنان خدمات شهری مناطق

آنکه از جان دوست تر می دارمش

شاعرانه/ مرگ نزدیک است تا از دوستان دوریم ما

ساعت شیائومی واچ 3 پرو با سرعت شارژ سریع در راه است

ایلان ماسک: استارلینک خاموش شود خط مقدم اوکراین شکست می‌خورد

سامسونگ آزمایش One UI 8 بر پایه اندروید 16 را آغاز کرد

برگزاری دوره های آموزشی فرودگاه کیش؛ سرمایه گذاری هوشمندانه برای آینده ای امن

شاعرانه/ درد خودبینی است می‌دانم تو را تقصیر نیست

ایلان ماسک چت بات را جایگزین کارمندان اخراجی کرد

اعتراضات علیه ایلان ماسک به خشونت کشیده شد

تحلیل‌گر معروف صنعت موبایل: آیفون تاشو اواخر 2026 از راه می‌رسد

سرمقاله اطلاعات/ تحولات جهان و منافع ملی

پایان عصر لیبرال؛ جهان در آستانه رویارویی تمدن‌ها!

سرمقاله شرق/ تفاوت در سیاست‌ها؛ اختلاف یا دشمنی

بورس همچنان قرمز

بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان تامین‌ اجتماعی

میزان بارندگی حوضه آبریز و سد زاینده رود به کمترین حد 50 سال اخیر رسید