پیام سپاهان

آخرين مطالب

حامیان دولت رئیسی، دشمن دولت 6ماهه پزشکیان شدند! سیاسی

حامیان دولت رئیسی، دشمن دولت 6ماهه پزشکیان شدند!
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر همچنان به تکروی در دنیا اصرار کنیم، قطعا به بحران هایی غیرقابل عبور و مشکلاتی غیرقابل رفع دچار خواهیم شد.
حسین کاشفی، عضو ارشد حزب اتحاد ملت ایران در گفت و گو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به فضای شلخته اقتصادی که این روزها بیش از پیش نگران کننده به نظر می رسد، اظهار داشت: اینکه گرانی است و مردم در تنگنای اقتصادی دشواری های زیادی متحمل می شوند، در کشور ما مسبوق به سابقه است. در واقع این معضل از دوران پس از جنگ به طور مکرر خودنمایی کرده اما اینکه قیمت مسکن در طول چند سال نزدیک به 10 برابر شود یا اقلام مصرفی مردم گرانی بالای 400_ 300 درصدی داشته باشند، پدیده ای است که در سه_چهار سال گذشته طاقت مردم را طاق کرده است.
فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: اینکه نظام مدیریتی ما دچار سوءمدیریت، تصمیم گیری متناقض با واقعیت، سوءاستفادهِ سوءاستفاده گران و ... است، جای هیچ شک و شبهه ای ندارد اما واقعیت چیزی جز این نیست، گروهی که تلاش شان را برای انکار سهم و نقش تقابل با دنیا در نابسامانی اقتصادی دارند، تاثیر اصلی را در وضعیت به هم ریخته فعلی دارند تا زمانی که این گروه رادیکال و تندرو در ارگان های حاکمیتی فعال هستند و تریبون دارند، در به همین پاشنه غلط خواهد چرخید و هیچ مشکلی از مشکل های کشور رفع نخواهد شد.
او افزود: علم اقتصاد اینطور حکم می کند که الزام اصلی توسعه تولید و همچنین تجارت با کشورهایی است که در بازار جهانی اقتصاد به قول معروف دستِ بالا دارند. تولید ما در شرایطی لنگ می زند که معلوم است، هیچ کشوری بدون جذب سرمایه خارجی نمی تواند رونقِ تولید را به عنوان هدفِ محقق شده ببیند. پس در شرایطی که همچنان تحریمیم و عده ای مجدانه با پیوستن به اف ای تی اف مقابله جدی دارند، چطور می توانیم چرخ های تولید را به شکل حداکثری چرخش دربیاوریم؟
وی با اشاره به اهمیت واردات و صادرات در راستای بهبود وضعیت اقتصادی تصریح کرد: تندروها در شرایطی همچون یکی_دو دهه اخیر تحریم را کاغذپاره می دانند و روز و شب از خطر تعامل با غرب می گویند که تحریم های بین المللی کشورهای صاحب اقتصاد را به این تشخیص رسانده است که هزینه معامله با ایران بسیار_بسیار بیشتر از فایده است. بنابراین ما در داد و ستد جهانی سهمی اندک و حداقلی داریم. در اینصورت آیا لازم نیست، در نگاه مان به دنیا تجدیدنظر کنیم؟ پاسخ حتما «بله» است.
این فعال سیاسی افزود: با این حال تحریم خواهان که حتما ریشه منافع شان در گرفتاری های فعلی است، همه هم و غم شان را به کار می گیرند تا از تعامل با نظام بین الملل ممانعت به عمل بیاورند. نکته جالب و تاسف برانگیز در این بین چیزی جز این نیست که بانیان اصلی وضع موجود شبانه روز دولت پزشکیان را با انواع و اقسام اتهام ها مواجه می کنند و دولت را مسبب اصلی مشکلات مطرح می کنند. انگار نه انگار فعالیت دولت مستقر هنوز به نیم سال نرسیده است. آقایان فراموش کرده اند، در دولت قبل چه شرایطی به وجود آمد.
کاشفی توضیح داد: توصیه به تندروها چیزی جز این نیست که دست از افراط و تفریط بردارند و اجازه نفس کشیدن به فضای اقتصادی بدهند و از جایگاه و تریبون های رسمی برای تخطئه دولت رسمی و نادیده گرفتن مصلحت عمومی استفاده نکنند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/945046/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مادر شهیدان «محمدرضا و محمد جوانمردی» به فرزندان شهیدش پیوست

دو خط کتاب/ کمی قبل از خوشبختی

پُل دنیای واقعی و خیالی در داستان چیست؟

پایان وفاق در بهارستان؟

سرمقاله ایران/ همتی رفت، اصلاح اقتصادی ادامه دارد

سرمقاله کیهان/ استیضاح وزیر اقتصاد و امید خانه‌تکانی در دولت

قیمت طلا، سکه و ارز 13 اسفندماه 1403؛ طلا و سکه ریزشی شد

چهلستون و تخت فولاد اصفهان، میزبان مراسم تحویل سال نو

دوچرخه سوار لژیونر اصفهانی: هدفم رکابزنی در اروپا است

یک میلیون و 266 هزار خانوار اصفهانی مشمول دریافت کالابرگ هستند

آغاز پخش مجموعه تلویزیونی«آبروی کوچه‌ها» از شبکه تهران

داستانک/ خیابان جردن

انتشار نسخه‌ای تازه از «نوروزنامه‌»

ایربادز HMD Amped Buds به‌عنوان یک پاوربانک گوشی شما را نیز شارژ می‌کند

تغییری مهم در ویندوز 11؛ اکنون تسک‌منیجر میزان استفاده از CPU را دقیق‌تر نمایش می‌دهد

سخنان ناامید‌کننده با شعارهای امید‌آفرین در جلسه استیضاح

سرمقاله هم میهن/ وفاق یکطرفه

رسانه‌های غربی و افشای مأموریت آنها علیه ایران

سرمقاله آرمان امروز/ زلنسکی، ترامپ و سناریوی رسانه‌ای

سرمقاله آرمان ملی/ چرا استیضاح؟

وفاق یک‌طرفه

بیدارباش به دولت

سرمقاله اعتماد/ آقای پزشکیان وفاق را با مردم معنا کنید

حراج سکه یک ساله شد

پیشنهاد تعیین فصلی مزد کارگران

اینفوگرافی/ سنگ‌بناهای تربیت‌اسلامی کودکان

8 مطالبه کلیدی منطقه آزاد کیش از دولت برای توسعه پایدار جزیره

دیدار با جامعه ایثارگری تکریم ارزش های والای انقلاب اسلامی است

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

عرضه «مختصات کار فرهنگی در اندیشه امام خامنه‌ای» در بازار نشر

مشخصات موتورولا اج 60 پرو فاش شد؛ دوربین سه‌گانه و دکمه شاتر اختصاصی

دستیار هوش مصنوعی آنر می‌خواهد زندگی شما را مدیریت کند

سرمقاله خراسان/ پایان اتحاد فرا آتلانتیکی؟

پیوند استیضاح همتی با بُرد ترامپ!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ اقتصادی

سرمقاله سازندگی/ اصلاحاتی که باید عملیاتی شوند

بانک بابک زنجانی تابلودار شد

مناسبت روز/ دوشنبه، 13 اسفند‌ماه

آنر با وعده 7 سال آپدیت اساسی اندروید، به جمع گوگل و سامسونگ پیوست

جنجال در کنست اسرائیل بر سر فرزند نتانیاهو

کیس شارژ هندزفری جدید HMD Amped Buds، پاوربانک هم است

مشخصات آنر GT پرو فاش شد؛ پرچمدار اقتصادی با دوربین 50 مگاپیکسلی و تراشه قدرتمند

اندیشکده بریتانیایی: با ترامپ چه کنیم؟

عصر ایران: شجاع باش آقای رئیس جمهور

فوربس: چرا فرود جنگنده سوخو-57 روسی در ایران اهمیت دارد؟

نویسنده آمریکایی: دو دهه پیش مافیای روسیه ترامپ را از ورشکستگی نجات داد

دستگیری 2 قاچاقچی با معده‌هایی پر از هروئین

رمضان فرصتی برای تقرب الهی و عزم خدمت

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «کلول»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «جوانمردی»