نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه پاسخی به رفع ناترازی انرژی و سیاستهای بالادستی در قانون برنامه هفتم توسعه است
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری موج
به نقل از ، شینا انصاری، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست کشور در حاشیه بازدید از نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه گفت: امروز از نیروگاه 600 مگاواتی آفتاب شرق در استان اصفهان که در حال تکمیل است، بازدید کردیم. یکی از رویکردهایی که در دولت چهاردهم در پاسخ به ناترازی انرژی و حفظ محیطزیست دنبال میکنیم توسعه و تنوع سبد انرژی و استفاده از انرژیهای پاک بهخصوص نیروگاههای خورشیدی است و این اقدام فولاد مبارکه در جهت همین رویکرد و سیاستهای بالادستی در قانون برنامه هفتم توسعه است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
انصاری ابراز امیدواری کرد این نیروگاه باتوجهبه هدفگذاری انجامشده تا سال آینده به بهرهبرداری برسد و باعث کاهش مصرف سوختهای فسیلی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای بشود.
کاهش 850 هزار تن تولید گاز CO2 با راهاندازی کامل نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در حاشیه بازدید معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست از نیروگاه خورشیدی 600 مگاواتی این شرکت، ضمن ارائه گزارشی از مراحل ساخت این نیروگاه، میزان سرمایهگذاریهای انجامشده و اقدامات جامع این شرکت در زمینه حفظ محیطزیست گفت: نیروگاه آفتاب شرق بزرگترین نیروگاه متمرکز خورشیدی کشور و بیستوپنجمین نیروگاه بزرگمقیاس خورشیدی دنیاست.
وی افزود: این نیروگاه علاوه بر اینکه به لحاظ تولید انرژی، سهم بسزایی در رفع ناترازیها دارد، به جهت مزایای نیروگاههای تجدیدپذیر هم ارزشآفرین است.
به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه، برنامهریزی اولیه این بود که طی 42 ماه این نیروگاه احداث شود، ولی با توجه به شرایط کشور و نیازی که وجود دارد، این برنامه بهصورت فشردهتری عملیاتی شد و به لطف الهی تا پایان سال آینده کل ظرفیت این نیروگاه در مدار قرار میگیرد.
طیبنیا با بیان اینکه تا به امروز 40 مگاوات از ظرفیت این نیروگاه وارد مدار شده و نزدیک 60 مگاوات نصب انجام شده است، تأکید کرد: به دلیل چالشهای مختلف در زمینه واردات تجهیزات و نصب آنها و سایر مشکلات مربوط به پروژه، به بهرهبرداری رساندن ظرفیت کامل این نیروگاه تا پایان سال آینده کار بسیار سختی است؛ اما با جدیت به دنبال تحقق این هدفگذاری چالشی هستیم.
به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه از مزایای محیط زیستی این نیروگاه میتوان به کاهش 850 هزار تن CO2 در سال اشاره کرد که معادل ظرفیت 42.5 میلیون اصله درخت در جهت جذب CO2 و معادل تأمین نیاز برق بیش از 400 هزار منزل مسکونی و یا 15 میلیون لامپ است.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مزایای یادشده در شهر و استان اصفهان که جزو آلودهترین شهرهای کشور است، از مصادیق بارز ایفای مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه است و امیدواریم بتوانیم با تسریع در انجام این پروژه در جهت خلق آیندهای بهتر برای جامعه گام برداریم.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/937636/