طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - آش ماش و قمری از غذاهای سنتی اصفهان است که انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان است. آش یک انتخاب عالی برای افزایش مصرف سبزیجات در روزهای سرد زمستانی است. طرز تهیه آش ماش و قمری بسیار ساده است و به خاطر طعمهای بی نظیری که درون خود دارد میتواند یک تجربه متفاوت برایتان باشد.
به گزارش همشهری آنلاین، پیشنهاد میکنیم حتما این آش خوشمزه و دلچسب را بپزید و از طعم فوق العاه آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
مواد لازم ماش 200 گرم
گوشت گردن گوسفند 250 گرم
پیاز (چهارقاچ شده) 2 عدد (300 گرم)
پودر زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
کلم قمری 1 عدد (125 گرم)
سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری
استاک سفید گوساله یک پنجم لیتر
سبزی (پاک و خردشده) 120 گرم
برنج 15 گرم
پیاز داغ مقداری برای تزیین و داخل آش
نعناع داغ مقداری برای تزیین
سیر داغ مقداری برای تزیین
روغن مایع به مقدار لازم
سبزی آش تره، جعفری و گشنیز (100 گرم) ترخون و مرزه (20 گرم)
طرز تهیه گوشت گردن را به همراه استاک سفید گوساله و دو عدد پیاز خام که به 4 قسمت تقسیم کردیم در یک قابلمه با آب جوش میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کامل بپزد. کمی زردچوبه و فلفل سیاه را نیز میتوانید از همان ابتدا به گوشت اضافه کنید، اما نمک را حتما در نیمه پخت اضافه کنید. حتما دو سوم قابلمه را آب بریزید چرا که حین پخت آب زیادی بخار میشود.
بعد از پخت، گوشت و پیازها را از آب در میآوریم و استخوانهای گوشت را جدا میکنیم و آن را ریش ریش میکنیم و دوباره به قابلمه برمی گردانیم و پیازها را دور میریزیم.
در ادامه ماش، سبزیجات، برنج، کلم قمری، کمی زردچوبه، پودرتخم گشنیز، فلفل سیاه، 3 قاشق غذاخوری پیازداغ و دو قاشق سرکه سفید را به قابلمه اضافه و مخلوط میکنیم، درب ظرف را میگذاریم تا کامل بپزد. اگر آب آش کم بود حتما آب جوش اضافه کنید.
وقتی آش ماش و قمری پخت روی آن را با نعناع، سیرداغ و پیازداغ تزیین میکنیم. نوش جان.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/932179/