100 میلیارد دلار برای بروزرسانی صنعت برق نیاز است/کمبود انرژی اولین متهم وضعیت آلودگی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها_ احمدرضا صافی در کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان، با اشاره به ناترازی انرژی در کشور اظهار کرد: مدرنترین کارخانهها نیز بدون برق و گاز نمی توانند هیچ نوع تولیدی داشته باشند بر این اساس باید چارهای عاجل برای رفع این مشکل صنعت اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه مطابق گزارش پژوهشهای مجلس سالانه 10 درصد تولید گاز در کشور ما کم میشود، بیان کرد: مطابق پژوهشهای پژوهشگاه مجلس اگر امروز 80 میلیارد دلار به صنعت گاز کشور تزریق نشود این روند کاهشی طی سالیان آینده نیز ادامه خواهد داشت.
رئیس هیات مدیره سندیکای برق استان اصفهان با بیان اینکه مطابق گزارش شرکت گاز که در شورای انرژی استان اصفهان بیان شد، ناترازی گازحدود 28 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است، تاکید کرد: وضعیت صنعت برق نیز خوب نیست و ما امرز 100 میلیارد دلار تنها برای بروزرسانی صنعت برق و نه توسعه نیاز داریم.
وی با اشاره به اینکه وضعیت ناترازی برق و گاز و به طور کلی انرژی در کشور از شرایط بحران عبور کرده است؛ گفت: اکنون محدودیت شدیدی برای نیروگاههای برق به دلیل کمبود گاز اعمال شده است و صنایع بزرگ و شهرکهای صنعتی و خانگی با محدودیت برق و گاز، همچنان قطعی برق را تجربه میکنند.
وزارت نیرو 100 هزار میلیارد تومان به فعالان حوزه و صنعت برق بدهکار است
صافی با بیان اینکه وزارت نیرو اعلام کرده است که 100 هزار میلیارد تومان به فعالان حوزه و صنعت برق بدهکار است؛ همگی از وضعیت کمبود آب در اصفهان و وضعیت خطیر آلودگی خبر داریم و می دانیم که اولین متهم وضعیت آلودگی انرژی است، گفت: از نمایندگان مجلس می خواهیم که اگر اعتقاد دارید این وضعیت حکمرانی اقتصاد را به سمت و سوی صلاح می برد اعلام کنید و اگر اعتقاد ندارید چرا صراحتا نظر کارشناسی خود را بیان نمیکنید، در این وضعیت سهم ما را نیز در تصمیمات کلان کشور اعلام کنید.
وی با تاکید بر اینکه با وضعیت فعلی برنامههای تولید به خوبی پیش نمی رود، تاکید کرد: وضعیت صنعت ما جدای از وضعیت اقتصادی نیست و باید در این ارتباط اطلاع رسانی کنیم .
رئیس هیات مدیره سندیکای برق اصفهان با تاکید بر اینکه ما دنبال طلب 6 میلیارد دلاری خود از کره هستیم و هنوز نتوانستیم آن را دریافت کنیم چرا که امکان انتقال پول وجود ندارد، تاکید کرد: تخصیص ارز به مجموعه ما عملا سه ماه طول کشیده است، سوال اینجاست که مگر واحد تولیدی را می توان سه ماه منتظر گذاشت؛ وضعیت فعالان اقتصادی خوب نیست و نمی توان با این وضع به فعالیت خود ادامه دهند و مسئولان باید برای رفع مشکلات چارهای بیاندیشند.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/924451/