مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر:
پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بازوی اجرایی مرکز دانشپژوهان در تهران است
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بازوی اجرایی ستاد مرکزی دفتر دانشپژوهان در تهران جهت ارتقا سطح فناوری ایثارگران معرفی میشوند.
به گزارش «ایثار»، عادل مهری، مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در این رابطه، گفت: در نشستی که با حضور اساتید منتور و دستاندرکاران پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و همکاران بنیاد شهید تهران بزرگ برگزار شد، مقرر شد با توجه به فعالیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، جهت شناسایی و مدیریت فناوران معرفی شده از سوی بنیاد شهید تهران بزرگ انجام دادند، از این پس تمام مراجعات حضوری ستاد مرکزی در حوزه استارتاپ ها و فناوریها جهت شناسایی و هدایت عزیزان به پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی معرفی شوند.
وی افزود: با توجه به فعالیتهای منظم و آنالیزه شده در پارک علم و فناوری جهت شناسایی و هدایت فناوران ایثارگر، سطوح فناوری مراجعین حوزه استارت آپ ها تحت مدیریت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی قابل اجراست، با توجه به حضور اساتید مجربی که تجارب خوبی در زمینه برگزاری دورههای آموزشی، رویدادهای ملی و نمایشگاههای معتبر با حضور نقشآفرینان مهم اکوسیستم فناوری در کشور داشتند، میتوانند این مسئولیت را عهدهدار شوند.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بازوی اجرایی مرکز دانشپژوهان در تهران جهت ارتقا سطح فناوری ایثارگران است. بر اساس برنامه عملیاتی و دستورالعمل اجرایی در سال جاری، مهمترین هدف ما پیگیری سطح ارتقا فناوری ایثارگران است، چرا که در مدت فعالیت در این حوزه ظرفیت های بسیار خوبی را شناسایی کردیم و هم اکنون زمان حمایت هدایت شده و هدفمند است؛ به عبارتی با تشخیص اساتید منتور و با تجریه تایید شده توسط پارکهای علم و فناوری دانشگاه ها و یا نمایندگیهای جهاد دانشگاهی در استانها، حمایتها با هدف ارتقا سطوح فناوران ارائه و سپس از طریق ارزیابی عملکرد اساتید منتور، میزان پیشرفت ایثارگران بررسی میشود و در صورت ارزیابی مثبت حمایتها ادامه خواهد یافت.
وی اضافه کرد: برنامه عملیاتی و دستورالعمل به گونهای طراحی شده که در روند معرفی این عزیزان به پارک، ابتدا سطوح فناوری پایه سنجیده شده و در انتهای برنامه باید حمایتهای ارائه شده منجر به ارتقا سطح فناوری از سطح ابتدایی شده باشد.
مهری هدف از اجرای این طرح را اینگونه بیان کرد: هدف اصلی این است که هرگونه حمایت منجر شود به اینکه سطح علمی ایثارگر ارتقا یابد و با توجه به اقدامات این پارک امیدواریم شاهد ارتقاء سطح فناوری کسانی که معرفی میشوند، باشیم.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر، پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی را بازوی اجرایی دفتر دانشپژوهان در تهران جهت ارتقا سطح ایثارگران دانست و تصریح کرد: در این جلسه اساتید به شرح اقداماتی که در پارک انجام میدهند، پرداختند و با توجه به اهدافی که ما در مرکز دانش پژوهان در دستورالعمل ارتقا سطح فناوری و استفاده از ظرفیتهای ایثارگران تعریف کردیم، ابهامات برطرف شد و مقرر شد پیرو تفاهمنامهای که بین پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر منعقد شد، اقدام به شناسایی، حمایت و همچنین برگزاری دورههای مورد نیاز جهت ارتقا سطح فناوری انجام دهند.
وی تاکید کرد: در این نشست پیشنهاد شد با توجه به ظرفیتهای خوب آموزشی که معرفی کردند، کلاسهایی برای معرفی و شناخت مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران از مفاهیم حوزههای دانش بنیان و کسب و کار نو برگزار شود تا مدیران بنیاد از این کلاسها استفاده کنند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/900824/