پیام سپاهان

آخرين مطالب

در جریان بررسی منابع و مصارف لایحه بودجه 1403 شهرداری مطرح شد؛

از کاهش ده درصدی سهم درآمدهای ناپایدار تا تحویل 70 اتوبوس تا آخر ماه شهرداری تهران

از کاهش ده درصدی سهم درآمدهای ناپایدار  تا تحویل 70 اتوبوس تا آخر ماه
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در نوبت دوم دویست و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران منابع و مصارف لایحه بودجه شهرداری تهران در سال 1403 بررسی شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمد آخوندی در نوبت دوم دویست و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی منابع و مصارف لایحه بودجه شهرداری تهران در سال 1403 با بیان اینکه لایحه بودجه پیشنهادی شهرداری 169 همت بود که به 150 هزار و 950 میلیارد تومان رسید، اظهار کرد: سهم درآمدها از کل بودجه 79 درصد به میزان 119 همت، واگذاری دارایی سرمایه ای 16 هزار میلیارد تومان و واگذاری دارایی مالی 15 هزار میلیارد تومان است.
وی با اعلام اینکه سهم درآمدهای پایدار در لایحه شهرداری 19 درصد بود که به 29 درصد افزایش یافت، خاطرنشان کرد: عوارض ارزش افزوده به 32 هزار میلیارد تومان رسیده و با توجه به اتفاقات امسال، عملیاتی خواهد شد.
کاهش ده درصدی سهم درآمدهای ناپایدار
آخوندی با اشاره به اینکه عوارض ناشی از توسعه شهر و شهرسازی از 93 همت به 67 همت رسیده است، یادآور شد: سهم این بخش از 55 به 45 درصد کاهش یافت. تمام درآمدهای ناپایدار 10 درصد کاهش یافته که اتفاق بسیار مهمی است.
وی با بیان اینکه بر اساس مجوزهای صادر شده می توان از طریق تهاتر با دولت و بانک، اتوبوس خریداری کرد، گفت: 19 هزار و 600 میلیارد تومان برای 40 دستگاه ون، دو هزار و 500 دستگاه اتوبوس و 500 مینی بوس برای امسال و سال آینده در نظر گرفته شده است.
تخصیص 48 درصد بودجه به حمل و نقل و ترافیک
آخوندی همچنین خاطرنشان کرد: 10 درصد از اعتبارات به مأموریت های اجتماعی و فرهنگی اختصاص دارد. اتفاق بسیار مهم دیگر این است که 48 درصد بودجه به حمل و نقل و ترافیک اختصاص دارد که اتفاق مهمی است.
وی با بیان اینکه در حوزه خدمات شهری و محیط زیست سهم به میزان 15 درصد ثابت ماند، یادآور شد: سهم ایمنی و مدیریت بحران پنج درصد، شهرسازی و معماری دو درصد، توسعه و مدیریت هوشمندسازی 20 درصد از بودجه است.
آخوندی تأکید کرد: در لایحه شهرداری رقم 14 هزار و 400 میلیارد تومان به بخش اتوبوسرانی پیشنهاد شده بود که به 16 هزار و 370 میلیارد تومان رسید؛ همچنین درنهایت برای خرید اتوبوس سرجمع رقم 11 هزار و 200 میلیارد تومان اختصاص یافته است.
70 دستگاه اتوبوس تا پایان امسال تحویل می‌گیریم
محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران هم در این جلسه با بیان اینکه قیمت هر دستگاه اتوبوس بر اساس قراردادهای داخلی مشخص است، خاطرنشان کرد: 220 هزار یورو نیز برای خودروهای خارجی جهت تحویل در بندرعباس پیش بینی شده است.
وی افزود: هر دستگاه اتوبوس هشت میلیارد تومان هزینه داشته و اتوبوس های برقی نیز هزینه بالاتری دارد که ماهیت آن متفاوت است. بر اساس آنچه ملک به پیمانکار تحویل دهیم، اتوبوس تحویل می گیریم. تعداد اتوبوس ها مبتنی بر میزان واگذاری ملک است.
هرمزی با بیان اینکه 300 دستگاه اتوبوس از شرکت عقاب مطالبه داریم چراکه ملک تحویل داده ایم، یادآور شد: از شرکت اسنا نیز 70 دستگاه اتوبوس تا پایان امسال تحویل خواهیم گرفت.
در ادامه مهدی چمران با تأکید بر اینکه اگر برای هر اتوبوس 10 میلیارد تومان پیش بینی شود، تعداد اتوبوس ها هزار و 100 دستگاه خواهد بود، تصریح کرد: با توجه به پیش بینی 20 هزار میلیارد تومان برای دو سال، تعداد اتوبوس ها به 2 هزار دستگاه خواهد رسید. ما تا پایان سال 1403 تعداد 2 هزار دستگاه اتوبوس جدید خواهیم داشت و این ترجمان بودجه نقد خرید اتوبوس است. ممکن است خرید اتوبوس از محل منابع غیرنقد بیش از این باشد.
آخوندی نیز با بیان اینکه در حوزه هزینه 64 درصد بودجه سال آینده غیرهزینه ای است و یا تملک دارایی سرمایه ای و یا مالی است که از 52 درصد در سال قبل به 56 درصد در سال جاری رسیده است، گفت: تنها 36 درصد از اعتبارات سال 1403 هزینه ای است که در سال 1402 این اعتبارات 36 درصد از کل بودجه را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به افزایش 58 درصدی بودجه مناطق 22 گانه در سال آینده، یادآور شد: مناطقی که میزان افزایش اعتبارات آنها اندک بوده؛ یا ظرفیت اجرا نداشته و یا درخواستی نداشته اند.
سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا هم با اشاره به بودجه مناطق و ضمن اشاره به پیشنهادهای اصلاحی گفت: یکی از این پیشنهادها در خصوص ردیف‌های تاکسیرانی است؛ کمک به جایگزینی و بهسازی ناوگان تاکسیرانی در بودجه ذکر شده است. وقتی درخصوص کمک به جایگزینی صحبت می‌کنیم یعنی کمک به خرید و نوسازی است. همچنین در ردیفی دیگر درخصوص کمک به نوسازی ناوگان ون از محل منابع عمومی صحبت شده است. در جای دیگر نیز کمک فنی و عمرانی نوسازی تاکسی مطرح شده و در نهایت از خرید ون صحبت شده و به نظر می‌رسد هر چهار ردیف باید اصلاح شوند.
وی با بیان اینکه 150 دستگاه ون که دریافت شده از میدان ونک به سمت صادقیه و میدان آزادی تردد می کنند، گفت: در شأن شهرداری نیست که تاکسی داری کند. ما می خواهیم مشکل تاکسیرانی تهران را حل کنیم. آقای زاکانی دلسوز است و ما نیز این موضوع را قبول داریم.
تشکری هاشمی ادامه داد: سهام داری در شرکت سهامی عام بسیار محترم است. اینکه شهرداری ون بخرد و شرکت خودروسرویس شهر از این میدان به آن میدان مسافربری کند، مناسب نیست و باید به راننده ای که خودروی او فرسوده شده کمک کنیم تا نوسازی انجام دهد.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/826575/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

عملیات اجرایی احداث زمین ورزشی روباز چند منظوره در پارک کوهستانی صفه

امیدوارم به ذوب‌آهن مانند سپاهان رسیدگی شود / بازیکنان به‌خاطر قدمت ذوب‌آهن صبوری کردند

تصاویر رسمی گوشی بالارده آنر GT Pro منتشر شد

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

اصفهان پایتخت فرهنگی و هنری کشور خواهد شد

وضعیت آب و هوا اصفهان فردا جمعه 29 فروردین ماه 1404 | خبر فوری هواشناسی اصفهان 29 فروردین ماه

آماده‌سازی محل برگزاری رژه روز ارتش مقابل گلستان شهدا/ تمهیدات ترافیکی اعلام شد

300 رویداد فرهنگی در برنامه چهارساله استان داریم

آموزش تزیین دستمال سفره به شکل گل رز مجلسی

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

مشخصات موتورولا ریزر 60 اولترا فاش شد

مشخصات فنی، قیمت و طراحی گوشی میان‌رده ریلمی 14T مشخص شد

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

تجدید میثاق کارکنان و خلبانان هوانیروز اصفهان با شهدای دفاع مقدس

تندباد 80 کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند

امام جمعه اصفهان: ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرباز امام زمان است

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کاشان معارفه شد

واژگونی خودرو در محور مهاباد- سردشت جان پدر و فرزند بانه‌ای را گرفت

نگاهی به حال و هوای چایخانه امام رضا (ع) در آران و بیدگل + فیلم

ذوب‌آهن زیر آوار مصدومیت‌ها / فولادشهر ایستگاه سقوط بازیکنان

اعلام محدودیت‌ها و جزئیات تدابیر ترافیکی روز ارتش در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان به مناسبت روز ارتش را تبریک گفت

بدترین نمایش‌مان در هفته‌های اخیر امروز رقم خورد/ شاگردانم از نظر روحی کم‌ آورده‌اند

داستانک/نقل قول بد

جدول زمان‌بندی جدید عرضه One UI 7 برای محصولات سامسونگ منتشر شد

مشخصات گوشی وان‌پلاس 13s پیش از رونمایی لو رفت

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

25 بسته حمایتی به خانواده زندانیان اردستان اهدا شد

12300 ایثارگر اصفهانی در انتظار دریافت زمین هستند

داستانک/ حکایت زندگی

داده‌های ویکی‌پدیا در اختیار توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی

آمریکا به دنبال ممنوعیت شرکت هوش مصنوعی دیپ سیک!

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

دو پست با یک نفر!

ترسیدن با صدای بلند!

خبر جدید برای وراث سهام عدالت/ تکلیف انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث روشن شد؟

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم